Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Tallsätravägen 15A

Rönninge / Tallsätravägen 15A

Underbar gavelfyra i nyskick med sjöutsikt och fönster i tre väderstreck

Ljuvligt belägen, högst upp i huset med underbar utsikt över sjön Flaten och Rönninges vyer finner du denna toppenfina gavelfyra. Den exemplariskt planerade lägenheten med sin öppna planlösning har ett otroligt ljusflöde genom stora fönsterpartier i tre väderstreck. Fokus har varit att skapa en härlig öppenhet, maximera ytorna och bjuda in det vackra ljuset. Här omges ni av himmel och grönska. På den stora inglasade balkongen njuter du av lugnet på södersidan. Högklassiska och enhetliga materialval med ljusa färger och ljuslaserad parkett med golvvärme i hela lägenheten. Boendemiljön är bästa möjliga för dig som vill ha ett hem med lugn och ro omkring dig men ändå ha centralt läge med Rönninge Centrum praktiskt taget runt hörnet. Här erbjuds närhet till service, förskolor, skola och mycket goda kommunikationer. Pendeltåg som tar dig till Södertälje på ca 10 min och Stockholm på ca 30 min. Du kan välja buss om du ska till Salem, Söderby, Uttran, Tumba eller Hallunda. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.

BESKRIVNING;
Välkomna till denna attraktiva gavelfyra i otroligt fint skick som präglas av stora fönster och härligt ljusinsläpp. Väl tilltagna rum med gott om plats för möblemang efter önskemål. Innanför huvudentrén möts du av ett inbjudande trapphus och redan där kan man ana hur välskött fastigheten är. Lägenheten disponeras enligt följande;

HALL
Den välkomnade hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i den rymliga garderoben med spegelskjutdörrar. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ljus klinker vid entrén och vidare ljuslaserad parkett.

VARDAGSRUM
Från hallen har du öppet in till det enastående vardagsrummet som är hjärtat i denna lägenhet. Här dansar ljuset in genom de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Rummet är enkelt att möblera med både soffgrupp och en matsalsmöbel. På golvet ligger ljuslaserad parkett och väggarna är vitmålade. Härifrån kommer du ut till den väl tilltagna och inglasade balkongen.

INGLASAD BALKONG
Den rymliga inglasade balkongen blir ditt extrarum under sommarmånaderna dit solen når in hela dagen. Du kan enkelt dra upp fönsterglasen eller lätt dra för solskydden om du vill ha skugga. Balkongen ligger högst upp i huset med tak. Här finns plats för bord och stolar eller en loungegrupp.

KÖK
Det stilrena och praktiska köket ligger med halvöppen planlösning mot vardagsrummet som avgränsas med vägg för kyl och frys. Även köket präglas av stora fönsterpartier där du har en slående utsikt över sjön Flaten och vackra grönskande omgivningar. Köket erbjuder gott om förvaring i skåpen med vita släta luckor. Över de vitlaserade ekbänkarna sitter vita stora kakelplattor. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ljuslaserad parkett. Här finns induktionshäll 2018, inbyggnadsugn 2018, mikrovågsugn 2018, spisfläkt 2018, kyl 2018, frys 2018 och diskmaskin.

SOVRUM 1
Direkt till vänster i hallen ligger det första sovrummet. Vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett på golvet. Härifrån ser du ut över sjön.

SOVRUM 2
Nästa sovrum är master bedroom som erbjuder plats för både dubbelsäng, nattduksbord och en hel spegelklädd garderobsvägg. Här har du lyxen att vakna upp med en härlig sjöutsikt och det är totalt insynsskyddat. På golvet ligger fortsatt vitlaserad parkett och väggarna är vitmålade.

SOVRUM 3
Vidare finner vi lägenhetens tredje sovrum som erbjuder ett härligt fönster från golv till tak och utsikt mot skogsbacken som ger en behaglig känsla. Vitlaserad parkett och vitmålade väggar.

BADRUM
Badrummet är rymligt och utmärkt planerat med alla bekvämligheter ni behöver. Väggarna smyckas av vitt kakel och på golvet ligger ljust klinker som värms upp av vattenburna slingor. Dusch, tvättställ, WC och handdukstork. Givetvis finns här även tvättmaskin 2018 och torktumlare 2018 med en praktisk arbetsbänk och överskåp.

WC
Den fina lilla gästtoaletten har vita helkaklade väggar och ljust klinkergolv som värms upp av elslingor. Tvättställ och wc.
Inglasad balkong i söderläge.
Källarförråd.

Kort fakta

Boarea
95.5 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
6 393 kr/mån
Pris
3 995 000 kr

Visning

Tis 18/6 kl 17:30–18:00 Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Tallsätravägen 15A
Område
Rönninge
Kommun
Salem
Boarea
95.5 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
6 393 kr/mån. inkl. värme, kallvatten, bredband 100 mbit och fiber TV-telia med 52 kanaler.
Pris
3 995 000 kr utgångspris

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2018
Fönster
2+1 glas
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburet system med golvvärme
Ventilation
FTX system med ett aggregat per huskropp
Våningsplan
4 av 4. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
3 995 000 kr
Månadsavgift
6 393 kr/mån. inkl. värme, kallvatten, bredband 100 mbit och fiber TV-telia med 52 kanaler
Andel i föreningen
3.509%
Bostaden är pantsatt
Ja
Nettoskuldsättning
1 099 827 kr

Driftkostnader

Hushållsel
5 400 kr
Antal personer i hushållet
2 st
Summa
5 400 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2021-05-04)
Prestanda
99 kWh/m2/år
Primärtenergital
80 kWh/m2/år
Energiklass
D

Förening

Namn
HSB Brf Sjöglimten i Rönninge
Org.nummer
769631-0650
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
36 st
TV/bredband
Byggnaderna ansluts med fiberkabel som dras ut till varje lägenhet. I lägenheter monteras en så kallad multimediacentral. Från den dras kategori 6 kabel, i stjärnstruktur, till modularuttag. I detta nät distribueras data, IP-telefoni och tv. Observera att analog telefoni ej kan erhållas. Den boende bestämmer själv via omkoppling i multimediacentralen vilken tjänst man vill ha i respektive modularuttag. Avgift för telefoni ingår inte i månadsavgiften. Mellanutbud TV ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Parkering
42 bilplatser finns varav 4 är gästparkeringar. Varje lägenhet har en egen frivillig väl tilltagen p-plats med el-uttag, förberett för elbil. Hyrs ut av bostadsrättsföreningen mot en kostnad av 400 kr. Kontakta kundcenter på 08-554 226 00 eller info.sodertalje@hsb.se.
Allmänt om föreningen
HSB Bostadsrättsföreningen Sjöglimten i Rönninge med org.nr 769631-0650, vilken även äger marken, består av 36 st lägenheter, i 3 st huskroppar. Lägenheterna är fördelade om 10 st 2 rok om 52 kvm, 3 st 2 rok om 60 kvm, 3 st 3 rok om 76,5 kvm, 10 st 3 rok om 78,5 kvm och 10 st 4 rok om 95,5 kvm. Till varje lägenhet finns ett lägenhetsförråd placerat på entréplan i respektive hus. Storlek 1,4 - 4,4 kvm. Barnvagnsrum. Gemensamt styrelserum. Cykelparkering sker utomhus på angivna platser. Gemensam sophantering finns i miljörum. Vid försäljning av din lägenhet så tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 1433 kr av säljaren. Om en köpare vill belåna sin bostadsrätt så tar föreningen ut en pantsättningsavgift av köparen på 573 kr.

Läge och kommunikationer
HSB Brf Sjöglimten i Rönninge ligger nära Rönninge Centrum, där du finner restauranger, butiker, service, motion och friskvård. Just nu pågår en utveckling av Rönninge Centrum med fler bostäder, butiker och restauranger. Natur/grönområden omfamnar föreningens medlemmar. Det föreligger väldigt goda kommunikationer i närområdet. Pendeltåg som tar dig till Södertälje på ca 10 min och Stockholm på ca 30 min. Du kan välja buss om du ska till Salem, Söderby, Uttran, Tumba eller Hallunda. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.
Flygfoto mot sjön Tallsätravägen 15A
Flygfoto mot sjön
Sjöutsikt från köket Tallsätravägen 15A
Sjöutsikt från köket
Matplats med sjöutsikt Tallsätravägen 15A
Matplats med sjöutsikt
Sjöutsikt från köket Tallsätravägen 15A
Sjöutsikt från köket
Matplats Tallsätravägen 15A
Matplats
Matplats Tallsätravägen 15A
Matplats
Kök och matplats Tallsätravägen 15A
Kök och matplats
Kök och matplats Tallsätravägen 15A
Kök och matplats
Kök och matplats Tallsätravägen 15A
Kök och matplats
Kök Tallsätravägen 15A
Kök
Kök Tallsätravägen 15A
Kök
Kök Tallsätravägen 15A
Kök
Kök mot vardagsrum Tallsätravägen 15A
Kök mot vardagsrum
Vardagsrum mot kök Tallsätravägen 15A
Vardagsrum mot kök
Vardagsrum med utgång till inglasad balkong Tallsätravägen 15A
Vardagsrum med utgång till inglasad balkong
Vardagsrum med utgång till inglasad balkong Tallsätravägen 15A
Vardagsrum med utgång till inglasad balkong
Vardagsrum med utgång till inglasad balkong Tallsätravägen 15A
Vardagsrum med utgång till inglasad balkong
Inglasad balkong Tallsätravägen 15A
Inglasad balkong
Inglasad balkong Tallsätravägen 15A
Inglasad balkong
Vardagsrum mot kök Tallsätravägen 15A
Vardagsrum mot kök
Vardagsrum med fönster på gaveln Tallsätravägen 15A
Vardagsrum med fönster på gaveln
Gavelfönster och del av kök Tallsätravägen 15A
Gavelfönster och del av kök
Sovrum 1 Tallsätravägen 15A
Sovrum 1
Sovrum 2 Tallsätravägen 15A
Sovrum 2
Sovrum 3 Tallsätravägen 15A
Sovrum 3
Hall Tallsätravägen 15A
Hall
Hall Tallsätravägen 15A
Hall
Badrum Tallsätravägen 15A
Badrum
Gästtoalett Tallsätravägen 15A
Gästtoalett
Exteriör Tallsätravägen 15A
Exteriör
Flygfoto Tallsätravägen 15A
Flygfoto
Flygfoto Tallsätravägen 15A
Flygfoto
Flygfoto Tallsätravägen 15A
Flygfoto
Planritning