Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter

En av ditt livs viktigaste affärer

För de flesta av oss är hemmet det mest värdefulla vi har ur materiellt perspektiv. Hemmet är vår fasta punkt, en trygghet som präglas av vår personlighet. Att byta bostad är en av de största affärerna vi gör i livet. Varje affär är unik och kräver stort personligt engagemang samt en hel del hjärta. Med högt ställda mål jobbar vi för att du ska göra en riktigt, riktigt bra affär och vi strävar alltid efter att du som kund ska känna dig nöjd och trygg genom hela processen. Genom att alltid befinna oss nära dig, rent bokstavligt eftersom vi är en lokal mäklare, har vi en unik flexibilitet och kan snabbt och enkelt vara tillgängliga både före, under och efter försäljningen. En väsentlig del i processen att förmedla rätt boende till rätt köpare är att genuint känna till området och vara uppdaterade på allt spännande som händer och planeras runt omkring. Något som kan vara ovärderliga komponenter för både säljare och köpare. Därför är det precis så vi jobbar.

”Mitt hem är mitt slott”

Kvalitet före kvantitet

Som specialist i Salems kommun har vi inte bara ytterst värdefull kunskap om din förening och dina kvarter, vi har även god kännedom om vem som letar bostad här och vad du som köpare prioriterar. Tack vare vårt omfattande och ständigt växande kundregister hittar vi snabbt köpstarka spekulanter till rätt objekt. Vi samarbetar exklusivt med några få utvalda stylister och fotografer för att säkerställa att ditt hem exponeras på bästa möjliga sätt och att bilderna på din bostad sticker ut från mängden. Ditt hem ska utstråla sitt bästa jag med många vackra bilder, relevant information och omfattande text som beskriver både fastigheten och bostadsrättsföreningen. Vi lägger mycket tid och energi på att du alltid får en snygg och säljande presentation.

”Borta bra men hemma bäst”

Vårt mål är riktigt nöjda kunder

Vi gör det med känsla och med professionalitet – och det ger resultat. Med åren har vi skapat ett heltäckande kontaktnät med utvalda, kunniga samarbetspartners valda med omsorg. Tillsammans kan vi säkerställa att din bostadsförsäljning blir både framgångsrik och smidig. Företagen vi samarbetar med tillhandahåller allt från städ- och flyttjänster med erfarna städfirmor och tillförlitliga flyttbolag till hel- eller delstyling och mindre eller större renoveringar med renommerade hantverkare. Vid behov hjälper vi även till med tjänster som juridisk och ekonomisk rådgivning. Kunskap, förberedelse och engagemang ger resultat; många av våra kunder är återkommande och rekommenderar oss gärna vidare till sina vänner och bekanta, vilket vi tycker är fantastiskt roligt. Att sälja och köpa en bostad – ett hem – kräver lyhördhet. Vi bryr oss om vad du tycker och därför är vår målsättning alltid att du ska bli riktigt nöjd. Vi vet att frågorna kan bli många när man beslutar sig för att byta bostad, hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig!

Hem