Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter

​Vi kan det vi gör

När vi startade vår verksamhet 2001 valde vi att bli en oberoende och renodlad fastighetsmäklare utan kopplingar till någon specifik bank eller kedja. Vi ville starta en fastighetsbyrå i egen regi som tänkte i nya banor. Istället för att vara lagom bra på många områden bestämde vi oss för att vara bäst på det område vi är specialister på och där vi har våra hjärtan – Rönninge/Salem med omnejd. Det som genomsyrar oss som mäklare är vårt engagemang och vår lust till det vi jobbar med och att vi skräddarsyr varje affär specifikt för varje kund.

”Hemma är där ditt hjärta är”

Vi hjälper dig att hitta hem

Genom åren har vi sålt tusentals boenden – och hjälpt lika många köpare att hitta hem. Det finns knappast någon gata, trappuppgång eller bostadsrättsförening som vi inte har besökt. Vi känner varenda stig och alla små undangömda smultronställen. Tack vare att vi själva både bor och verkar i kommunen har vi en lokalkännedom utöver det vanliga och en unik kunskap om hur det är att leva här.

Våra många år på orten har lett till ett brett nätverk och goda relationer med lokala samarbetspartners vilket också gett oss en stark ställning som partner och bollplank vid nya byggprojekt. Vi kan vårt Rönninge/Salem på riktigt.

”Små hus kan rymma mer kärlek än stora herrgårdar”

Vi försöker inte bli störst, vi satsar på att bli bäst

Nu tar vi nästa steg och blir ett familjeföretag som vi driver tillsammans med ett fantastiskt team. Mycket har hänt på fastighetsmarknaden sedan starten men för oss är målsättningen densamma – att fortsätta vara den personliga fastighetsbyrån som ger det lilla extra och alltid strävar efter att göra det som är bäst för kunden. Det viktigaste för oss är inte att bli störst, vi satsar istället på att vara bäst. Vi föredrar kvalitet framför kvantitet och gör vårt yttersta för att du som kund ska känna dig nöjd.

Det är ingen underdrift att säga att vi älskar det vi gör och har skapat tillsammans. Hoppas vi får tillfälle att visa dig detta!

”Hem, ljuva hem”
Hem