Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Tallsätravägen 15B

Rönninge / Tallsätravägen 15B

Underbar gaveltrea i nyskick med sjöutsikt och fönster i tre väderstreck

Högt upp i huset med ett underbart läge, fönster i tre väderstreck och en insynsskyddad inglasad balkong i söderläge ligger denna mycket fina gaveltrea. Här ser du ut över sjön Flaten samt skogsbacken som den stora balkongen vetter mot. Lägenheten är optimalt planerad med öppen planlösning och stora panoramafönster samt fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Högklassiska och enhetliga materialval med ljusa färger och ekparkett med golvvärme i hela lägenheten. Boendemiljön är bästa möjliga och erbjuder närhet till service, förskolor, skola och mycket goda kommunikationer. Pendeltåg som tar dig till Södertälje på ca 10 min och Stockholm på ca 30 min. Du kan välja buss om du ska till Salem, Söderby, Uttran, Tumba eller Hallunda. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.

BESKRIVNING;
Mycket fin gaveltrea med välplanerad planlösning som erbjuder stora social ytor och härliga fönsterpartier. Lägenheten disponeras i övrigt enligt följande;

HALL
Välkommen in i den inbjudande hallen som har praktiskt ljust grått klinkergolv vid entrén samt gott om förvaringsmöjligheter i rymlig garderob med spegelskjutdörrar. Här finns även ett städskåp. Vidare ligger ekparkett på golvet och väggarna är målade i en ljus varm grön ton.

VARDAGSRUM
Öppet och ljust vardagsrum med fönsterpartier från golv till tak i två väderstreck. Från gavelfönstret har du magisk sjöutsikt mot sjön Flaten. Stora sociala ytor där du kan samlas med dina vänner och familj. Här ryms en soffgrupp eller annat möblemang enligt önskemål. På golvet ligger fortsatt ekparkett och väggarna är ljust grönmålade i en varm ton. Från vardagsrummet når man lägenhetens inglasade balkong.

INGLASAD BALKONG
Rymlig inglasad balkong, om ca 8,3 kvm, i söderläge mot grönska och träd samt utan närliggande balkonger. Här finns plats för bord och stolar eller en loungegrupp.

KÖK
Det ljusa köket är uppfört i en stilren design och ligger med halvöppen planlösning mot vardagsrummet som avgränsas med vägg för kyl och frys. Även köket präglas av stora fönsterpartier där du erbjuds en vidunderlig utsikt över sjön Flaten och Rönninges vyer som få kan stoltsera med. Vita luckor och över de vita laminatbänkarna sitter ljust marmorliknande kakel. Väggarna är målade i en ljus varm grön ton och på golvet ligger ekparkett. Här finns induktionshäll, mikrovågsugn, inbyggnadsugn, kyl, frys, spisfläkt och diskmaskin.

SOVRUM 1
Master bedroom ligger i anslutning till hallen och erbjuder plats för både dubbelsäng, nattduksbord och en hel garderobsvägg. Här har du lyxen att vakna upp med en härlig sjöutsikt och det är totalt insynsskyddat. På golvet ligger fortsatt ekparkett och på väggarna fortsätter den målade varma ljusa gröna tonen.

SOVRUM 2
Vidare finner vi lägenhetens andra sovrum som erbjuder ett härligt fönster från golv till tak och utsikt mot skogsbacken som bringar ro till sovrummet. Ekparkett på golvet och målade väggar i en harmonisk grön nyans. Här finns även en garderob att tillgå.

BADRUM
Ypperligt disponerat badrum med alla bekvämligheter ni behöver. Väggar pryds av vitt kakel och på golvet ligger ljus klinker med golvvärme. Dusch, tvättställ med vit kommod, wc, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och överskåp.
Till varje lägenhet finns ett stort uppvärmt lägenhetsförråd placerat på entréplan i respektive hus.
Lägenheterna har Daloc säkerhetsdörr. Entrén är alltid låst.

Kort fakta

Boarea
78.5 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 284 kr/mån
Pris
3 495 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Tallsätravägen 15B
Område
Rönninge
Kommun
Salem
Boarea
78.5 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 284 kr/mån. inkl golvvärme, kallvatten, bredband 100/100 Mbits/s 45 TV-kanaler, gemensamt elavtal och bostadsrättstillägg.
Pris
3 495 000 kr utgångspris

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2018
Fönster
2+1 glas
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburet system med golvvärme
Ventilation
FTX system med ett aggregat per huskropp
Våningsplan
3 av 4. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
3 495 000 kr
Månadsavgift
5 284 kr/mån. inkl golvvärme, kallvatten, bredband 100/100 Mbits/s 45 TV-kanaler, gemensamt elavtal och bostadsrättstillägg
Andel i föreningen
2.9004%
Bostaden är pantsatt
Nej
Nettoskuldsättning
895 967 kr

Driftkostnader

Hushållsel
3 600 kr
Övrigt
600 kr
Antal personer i hushållet
1 st
Summa
4 200 kr

Kostnad för varmvatten redovisas under övrigt.

Energideklaration

Status
Utförd (2021-05-04)
Prestanda
99 kWh/m2/år
Primärtenergital
80 kWh/m2/år
Energiklass
D

Förening

Namn
HSB Brf Sjöglimten i Rönninge
Org.nummer
769631-0650
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
36 st
TV/bredband
Byggnaderna ansluts med fiberkabel som dras ut till varje lägenhet. I lägenheter monteras en så kallad multimediacentral. Från den dras kategori 6 kabel, i stjärnstruktur, till modularuttag. I detta nät distribueras data, IP-telefoni och tv. Observera att analog telefoni ej kan erhållas. Den boende bestämmer själv via omkoppling i multimediacentralen vilken tjänst man vill ha i respektive modularuttag. Avgift för telefoni ingår inte i månadsavgiften. Mellanutbud TV ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Parkering
42 bilplatser finns varav 4 är gästparkeringar. Varje lägenhet har en egen frivillig väl tilltagen p-plats med el-uttag, förberett för elbil. Hyrs ut av bostadsrättsföreningen mot en kostnad av 400 kr. Kontakta kundcenter på 08-554 226 00 eller info.sodertalje@hsb.se.
Allmänt om föreningen
HSB Bostadsrättsföreningen Sjöglimten i Rönninge med org.nr 769631-0650, vilken även äger marken, består av 36 st lägenheter, i 3 st huskroppar. Lägenheterna är fördelade om 10 st 2 rok om 52 kvm, 3 st 2 rok om 60 kvm, 3 st 3 rok om 76,5 kvm, 10 st 3 rok om 78,5 kvm och 10 st 4 rok om 95,5 kvm. Till varje lägenhet finns ett lägenhetsförråd placerat på entréplan i respektive hus. Storlek 1,4 - 4,4 kvm. Barnvagnsrum. Gemensamt styrelserum. Cykelparkering sker utomhus på angivna platser. Gemensam sophantering finns i miljörum. Vid försäljning av din lägenhet så tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 1433 kr av säljaren. Om en köpare vill belåna sin bostadsrätt så tar föreningen ut en pantsättningsavgift av köparen på 573 kr.

Läge och kommunikationer
HSB Brf Sjöglimten i Rönninge ligger nära Rönninge Centrum, där du finner restauranger, butiker, service, motion och friskvård. Just nu pågår en utveckling av Rönninge Centrum med fler bostäder, butiker och restauranger. Natur/grönområden omfamnar föreningens medlemmar. Det föreligger väldigt goda kommunikationer i närområdet. Pendeltåg som tar dig till Södertälje på ca 10 min och Stockholm på ca 30 min. Du kan välja buss om du ska till Salem, Söderby, Uttran, Tumba eller Hallunda. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.
Kök & matplats Tallsätravägen 15B
Kök & matplats
Exteriör Tallsätravägen 15B
Exteriör
Kök & matplats Tallsätravägen 15B
Kök & matplats
Kök Tallsätravägen 15B
Kök
Matplats Tallsätravägen 15B
Matplats
Kök Tallsätravägen 15B
Kök
Kök Tallsätravägen 15B
Kök
Matplats Tallsätravägen 15B
Matplats
Kök & matplats Tallsätravägen 15B
Kök & matplats
Kök mot vardagsrum Tallsätravägen 15B
Kök mot vardagsrum
Vardagsrum Tallsätravägen 15B
Vardagsrum
Vardagsrum Tallsätravägen 15B
Vardagsrum
Vardagsrum Tallsätravägen 15B
Vardagsrum
Vardagsrum Tallsätravägen 15B
Vardagsrum
Balkong Tallsätravägen 15B
Balkong
Balkong Tallsätravägen 15B
Balkong
Balkong Tallsätravägen 15B
Balkong
Balkong Tallsätravägen 15B
Balkong
Sovrum 1 Tallsätravägen 15B
Sovrum 1
Sovrum 2 Tallsätravägen 15B
Sovrum 2
Hall Tallsätravägen 15B
Hall
Badrum Tallsätravägen 15B
Badrum
Exteriör Tallsätravägen 15B
Exteriör
Exteriör Tallsätravägen 15B
Exteriör
Exteriör Tallsätravägen 15B
Exteriör
Utsikt Tallsätravägen 15B
Utsikt
Planritning