Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Tallsätravägen 15A

Rönninge / Tallsätravägen 15A

Luftig och välplanerad 2:a i nyskick med stora panoramafönster och balkong

Toppenfin och välplanerad 2:a i lugnt område endast 5 minuter promenad från Rönninge Centrum. Öppen och inbjudande planlösning där kök, matplats och vardagsrum tillsammans ger dig en social och trevlig yta. Stort sovrum med garderobsvägg samt helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten erbjuder stora panoramafönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp samt en stor trevlig balkong. Högklassiska och enhetliga materialval med ljusa färger och parkett med golvvärme i hela lägenheten. Boendemiljön är bästa möjliga och erbjuder närhet till service, förskolor, skola och mycket goda kommunikationer. Pendeltåg som tar dig till Södertälje på ca 10 min och Stockholm på ca 30 min. Du kan välja buss om du ska till Salem, Söderby, Uttran, Tumba eller Hallunda. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.

BESKRIVNING;
Den trevliga bostaden ligger en våning upp i huset vilken du når via hiss eller trapphus. I källarplanet finns lägenhetsförråd. Lägenheten disponeras i övrigt enligt följande:

HALL
Välkommen in i den inbjudande hallen som har praktiskt klinkergolv vid entrén samt gott om förvaringsmöjligheter i rymlig garderob. Här finns även ett städskåp. Vidare ligger parkett på golvet och väggarna är gråmålade.

KÖK & MATPLATS
Det moderna Vedumköket är uppfört i en stilren design och ligger öppet mot vardagsrummet som avgränsas stilfullt och praktisk med köksö. Vita släta luckor och över laminatbänkarna och kakel på vägg. Här finns induktionshäll, spisfläkt, mikrovågsugn, inbyggnadsugn, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Matplatsen är rymlig och lättmöblerad.

VARDAGSRUM & BALKONG
Luftigt vardagsrum som ger en social och härlig atmosfär. Ljuset dansar in genom de stora fönsterpartierna. Här är det enkelt att möblera med både soffgrupp och fåtöljer, välj vad som passar er bäst. På golvet ligger fortsatt parkett och väggarna är gråmålade. Från vardagsrummet når man lägenhetens trevliga och rymliga balkong.

SOVRUM
Stort sovrum som erbjuder plats för både dubbelsäng och nattduksbord. Här finns en hel garderobsvägg. På golvet ligger fortsatt parkett med vattenburen golvvärme och väggarna är målade i ljusgrått.

BADRUM
Ypperligt disponerat badrum med alla bekvämligheter ni behöver. Väggar pryds av vitt kakel och på golvet ligger ljus klinker med eldriven golvvärme för maximal komfort. Duschhörna, wc, handdukstork, tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och överskåp.
Stor balkong.
Källarförråd.

Kort fakta

Boarea
52 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 459 kr/mån
Pris
2 295 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Tallsätravägen 15A
Område
Rönninge
Kommun
Salem
Boarea
52 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 459 kr/mån. inkl. värme, kallvatten, bredband 100 mbit och fiber TV-telia med 52 kanaler.
Pris
2 295 000 kr utgångspris

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2018
Fönster
2+1 glas
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburet system med golvvärme
Ventilation
FTX system med ett aggregat per huskropp
Våningsplan
2 av 4. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
2 295 000 kr
Månadsavgift
3 459 kr/mån. inkl. värme, kallvatten, bredband 100 mbit och fiber TV-telia med 52 kanaler
Andel i föreningen
2.0434%
Bostaden är pantsatt
Ja
Nettoskuldsättning
644 291 kr

Driftkostnader

Hushållsel
4 800 kr
Antal personer i hushållet
1 st
Summa
4 800 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2021-05-04)
Energiklass
D

Förening

Namn
HSB Brf Sjöglimten i Rönninge
Org.nummer
769631-0650
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
36 st
TV/bredband
Byggnaderna ansluts med fiberkabel som dras ut till varje lägenhet. I lägenheter monteras en så kallad multimediacentral. Från den dras kategori 6 kabel, i stjärnstruktur, till modularuttag. I detta nät distribueras data, IP-telefoni och tv. Observera att analog telefoni ej kan erhållas. Den boende bestämmer själv via omkoppling i multimediacentralen vilken tjänst man vill ha i respektive modularuttag. Avgift för telefoni ingår inte i månadsavgiften. Mellanutbud TV ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Parkering
42 bilplatser finns varav 4 är gästparkeringar. Varje lägenhet har en egen frivillig väl tilltagen p-plats med el-uttag, förberett för elbil. Hyrs ut av bostadsrättsföreningen mot en kostnad av 400 kr. Kontakta kundcenter på 08-554 226 00 eller info.sodertalje@hsb.se.
Allmänt om föreningen
Allmänt
HSB Bostadsrättsföreningen Sjöglimten i Rönninge med org.nr 769631-0650, vilken även äger marken, består av 36 st lägenheter, i 3 st huskroppar. Lägenheterna är fördelade om 10 st 2 rok om 52 kvm, 3 st 2 rok om 60 kvm, 3 st 3 rok om 76,5 kvm, 10 st 3 rok om 78,5 kvm och 10 st 4 rok om 95,5 kvm. Till varje lägenhet finns ett lägenhetsförråd placerat på entréplan i respektive hus. Storlek 1,4 - 4,4 kvm. Barnvagnsrum. Gemensamt styrelserum. Cykelparkering sker utomhus på angivna platser. Gemensam sophantering finns i miljörum. Vid försäljning av din lägenhet så tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 1312,50 kr av säljaren. Om en köpare vill belåna sin bostadsrätt så tar föreningen ut en pantsättningsavgift av köparen på 525 kr.

Läge och kommunikationer
HSB Brf Sjöglimten i Rönninge ligger nära Rönninge Centrum, där du finner restauranger, butiker, service, motion och friskvård. Just nu pågår en utveckling av Rönninge Centrum med fler bostäder, butiker och restauranger. Natur/grönområden omfamnar föreningens medlemmar. Det föreligger väldigt goda kommunikationer i närområdet. Pendeltåg som tar dig till Södertälje på ca 10 min och Stockholm på ca 30 min. Du kan välja buss om du ska till Salem, Söderby, Uttran, Tumba eller Hallunda. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.
Kök Tallsätravägen 15A
Kök
Kök Tallsätravägen 15A
Kök
Kök mot vardagsrum Tallsätravägen 15A
Kök mot vardagsrum
Vardagsrum Tallsätravägen 15A
Vardagsrum
Matplats Tallsätravägen 15A
Matplats
Vardagsrum Tallsätravägen 15A
Vardagsrum
Vardagsrum Tallsätravägen 15A
Vardagsrum
Balkong Tallsätravägen 15A
Balkong
Balkong Tallsätravägen 15A
Balkong
Vardagsrum Tallsätravägen 15A
Vardagsrum
Sovrum / Vardagsrum Tallsätravägen 15A
Sovrum / Vardagsrum
Sovrum Tallsätravägen 15A
Sovrum
Badrum Tallsätravägen 15A
Badrum
Hall Tallsätravägen 15A
Hall
Exteriör Tallsätravägen 15A
Exteriör
Exteriör Tallsätravägen 15A
Exteriör
Planritning