Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Söderby Torg 1

Söderby / Söderby Torg 1

Välkommen till denna moderna och snygga tvårumslägenhet, byggd-09, som ligger på andra våningen i detta fina torghus, där villagator med grönskande trädgårdar harmoniserar med gamla, nyrenoverade sekelskiftesbyggnader. Området är mycket populärt och ligger på en höjd, nära vacker natur bland lärkträd och tallar med härliga strövområden och fina sjöar. Du har skola och förskola utanför knuten, goda kommunikationer med buss till Tumba, Salem och Rönninge, samt en direktbuss till Stockholm/Fridhemsplan. Den fantastiska lägenheten är i toppskick med stora härliga fönsterpartier som ger ett underbart ljusinsläpp, genomgående ekparkettgolv och ljusa smakfulla färger. På den stora balkongen i söderläge kan du njuta av solen från morgon till kväll.

Här är en dröm för dig med höga krav på ditt boende. En bostad att trivas i!

BESKRIVNING
Stig in och njut av denna tvåa som har allt ni behöver. När du öppnar ytterdörren och kommer in i hallen slås du med detsamma av den varma och inbjudande känslan som boendet bringar. Lägenheten har genomgående ekparkett samt vitmålade väggar.

HALL
Välkomnande öppen hall som öppnar upp denna härliga bostad fint. Här möts man av ljuset vardagsrummets generösa fönsterparti. Bra plats för avhängning i den snygga platsbyggda garderoben.

KÖK
Modernt öppet kök med hög bardisk som avgränsar mot matplats och vardagsrummet. Köket erbjuder vita släta luckor med handtag i borstat stål. Ett grått kakel ovan diskbänken och snygg bänkskiva i ek. Även i köket flödar ljuset in genom de höga fönsterna.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum med magiskt ljusinsläpp från det generösa fönsterpartiet samt direktaccess till den härliga balkongen i söderläge. Här finns även en franskbalkong som ger denna bostad en lyxig känsla, det finns bra med plats för både matplats, soffgrupp samt annat möblemang.

SOVRUM
Det väl tilltagna sovrummet ligger rogivande och även här når man den härliga balkongen i söderläge. Plats för dubbelsäng samt annat möblemang. Flera platsbyggda garderober ger effektiv förvaring samt för avhängning.

BADRUM
Snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt, klinker i grå nyans samt golvvärme för bästa komfort. Badrummet erbjuder duschväggar, handfat på kommod med spegelskåp ovan, handukstork, wc. Här finns tvättmaskin, torktumlare med bänkskiva ovan samt väggskåp för förvaring.

Kort fakta

Boarea
54 kvm
Antal rum
2 rum
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Pia Andersson
Fastighetsmäklare
070-4206301 pia@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Söderby Torg 1
Område
Söderby
Kommun
Salem
Boarea
54 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 386 kr/mån
Pris
2 195 000 kr

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2009
Våningsplan
2 av 3. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
2 195 000 kr
Månadsavgift
3 386 kr/mån.
Andel i föreningen
1.6051%
Andel av årsavgift
1.6051%
Bostaden är pantsatt
Ja
Energiklass

Förening

Namn
Brf Söderby Torg
Org.nummer
769601-8683
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
47 st
Antal lokaler
2 st
TV/bredband
TV, bredband och telefoni levereras av Telia. För aktuell information om abonnemang besök hemsida: http://www.telia.se/privat/ Mer information om basutbud etc finns på föreningens hemsida: http://www.soderbytorg.se/
Överlåtelseavgift
1183 kr
Pantsättningsavgift
473 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Kontaktperson
William Sivert
Telefon
076-1486800
Renoveringar
Parkeringsplatser asfalterade 2015.
För fullständig information kring utförda underhåll kontakta föreningen och/eller se årsredovisning.
Parkering
Föreningen förfogar idag över 51 parkeringsplatser med el-uttag för motorvärmare. Hyreskostnaden är 400 kr/månad för parkeringsplats. Laddplatser för elbil finns.
Vid försäljning av lägenhet ska köparen erbjudas att ta över eventuell parkeringsplats. Köparen kontaktar föreningens parkeringsansvarige för att upprätta nytt hyreskontrakt.
Mer info på http://www.soderbytorg.se/
Övrigt
Mediator sköter den ekonomiska förvaltningen och lägenhetsförteckningen. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Moderna Försäkringar och inkluderar bostadsrättstillägg. För mer information och föreningens stadgar se hemsidan: http://www.soderbytorg.se/
Allmänt om föreningen
Allmänt
Bostadsrättsföreningen Söderby Torg med org.nr 769601-8683 registrerades 2006-12-08. Området där fastigheterna ligger har en speciell historia som sträcker sig från tidigt 1900-tal, där man sammanfattningsvis kan säga att det bedrivits vård i olika former så långt som t.o.m 1988. Föreningen består av 47 st lägenheter i 5 st huskroppar, vilka har byggår 2009. Lägenheterna är fördelade om 13 st om 2 rok, 21 st om 3 rok och 13 st om 4 rok. Lägenheterna har adress Sanatorievägen 21, 23 samt Söderby Torg 1-3. Källarförråd ingår till varje lägenhet.

Läge och kommunikationer
Brf Söderby Torg ligger i nordöstra delen av Salems kommun i ett område som kallas Söderby och gränsar till Uttran. Nära till förskola, skola och äldreboende. Det finns ett mindre utbud av restaurang/service i det absoluta närområdet. Salem Centrum ligger drygt 1 km bort, där du finner banker, systembolag, restauranger, butiker, service och massor av alternativ till motion och friskvård. Natur/grönområden omfamnar föreningens medlemmar och Salem har även generöst med bilfria gång- och cykelvägar. Det föreligger väldigt goda kommunikationer i närområdet där busshållplatser trafikeras av linjerna 725 (som går mellan Rönninge-Tumba), och 745 (som är en måndag-fredag direktbuss mellan Salem och Fridhemsplan). Fina anslutningsmöjligheter till pendeltåg både i Rönninge och Tumba. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.

Ekonomi
Se årsredovisning.
Vid försäljning av din lägenhet så tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbelopp som köparen betalar (prisbasbelopp år 2022 = 48.300 kr x 2,5% = 1282,5 kr). Om en köpare vill belåna sin bostadsrätt så tar föreningen ut en pantsättningsavgift av köparen på 1% av prisbasbelopp (prisbasbelopp år 2022 = 48.300 kr x 1% = 483 kr).
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
 Söderby Torg 1
Planritning Söderby Torg 1
Planritning