Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Söderby Torgs Allé 14

Söderby / Söderby Torgs Allé 14

Exklusiv ateljévåning med 3,90 i takhöjd med stor balkong och hiss!

Välkommen till denna yteffektiva, ljusa 2.a med magisk takhöjd om närmare 4 meter! Den maximerade takhöjden gör bostaden både luftig och skapar en härlig känsla av rymd. Här finns otroliga möjligheter att skapa det perfekta boendet och man kan med lätthet göra sovloft eller kanske ditt eget hemmakontor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt generöst sovrum, badrum med tvättmaskin/torktumlare.

Området växer smakfullt och här bor du i genomtänkt infrastruktur tillsammans med nyuppförda villagator med grönskande trädgårdar. Allt detta ligger på en höjd, nära vacker natur med härliga strövområden och fina sjöar. Den nybyggda förskolan och skolan ligger enbart ett stenkast bort, vilken är en av kommunens mest populära vilket även bidrar till att det absoluta närområdet är oerhört barnvänligt och tryggt.
Du har även nära till buss som tar dig mot Tumba eller mot Rönninge via Salem C, här stannar även den populära direktbussen 745 som går till Fridhemsplan i rusningstrafik.

BESKRIVNING

Redan vid entrén möts man av en härlig känsla med generös uteplats som bjuder in till denna ljusa lägenhet med öppen planlösning, magiskt ljusinsläpp har genomgående ekparkett på golv samt vitmålade väggar.

HALL
Välkomnande hall som öppnar upp denna fantastiska lägenhet mycket fint. Hallen leder in dig kapprummet på höger sida som har försetts med generösa förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderober där man med lätthet kan bygga på ned fler skåp för att maximera förvaringsmöjligheter.

VARDAGSRUM
I direkt anslutning från hallen når man vardagsrum samt matplats, denna del är boendets hjärta och har med sin genomtänkta och öppna planlösning designats för sociala tillställningar eller det vardagliga livet med familjen. Takhöjden samt de generösa fönsterpartierna i två väderstreck skapar ett underbart ljusinsläpp genom hela bostaden.

KÖK
Exklusivt Marbodal kök där man gärna lagar mat till det stora sällskapet eller bakar frukostbrödet i. Köket erbjuder grå fina släta luckor med mässingshandtag, bänkskiva i eklaminat med grå klinker ovan samt stenskiva på den generösa arbetsytan. Häll, ugn, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl, frys.

SOVRUM
Den vackra skjutdörren bjuder in till större sovrum med plats för dubbelsäng samt annat möblemang. Här sover du insynsskyddat med fönster i öst vilket även ger ett svalt klimat.

BADRUM
Rymligt badrum med vitt kakel på vägg samt klinker på golv med golvvärme för bästa komfort. Duschhörna med vikbara dörrar i glas, handfat på kommod med spegel ovan, wc samt tvättmaskin och torktumlare med snygg bänkskiva i ek ovan. Perfekt för klädvård samt bra förvaring i vägghängda överskåp.

TERRASS
Balkongen/uteplatsen ligger i anslutning till entrén med soligt läge. Utrymmet är mycket stort och blir som en uteplats eller ett extra rum på sommarhalvåret. Här får du plats med en blandning av matplats, lounge och solstolar.

Kort fakta

Boarea
61 kvm
Antal rum
2 rum
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Martina Lyberg
Fastighetsmäklare
070-9988241 martina@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Söderby Torgs Allé 14
Område
Söderby
Kommun
Salem
Boarea
61 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 030 kr/mån. inkl värme, VA, bredband.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2016
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Våningsplan
2 av 3. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
0 kr
Månadsavgift
4 030 kr/mån. inkl värme, VA, bredband
Andel i föreningen
6.0396%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
11 556 kr
Antal personer i hushållet
2 st
Summa
11 556 kr
Energiklass

Förening

Namn
Brf Loggia
Org.nummer
769616-3984
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
15 st
TV/bredband
Triple-play (TV, bredband o telefoni) via Comhem.
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Kontaktperson
Virginia Aimetta
Parkering
Det finns 1 parkeringsplats per lägenhet som kan hyras mot en preliminär avgift om preliminärt 400 kr/månad
Övrigt
H.A. Redovisning & Förvaltning AB sköter den ekonomiska förvaltningen och lägenhetsförteckningen. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad.
Allmänt om föreningen
Allmänt
Bostadsrättsföreningen Loggia med org.nr 769616-3984 registrerades 2007-04-11. Föreningen äger fastigheten Parken 7 och består av 15 bostadsrätter i en byggnad. Förråd finns till samtliga lägenheter i markplan varav 13 st i ett låst utrymme och 2 lägenheter som har förråd i lägenheten. Avgiften inkluderar föreningens samlade driftkostnader inklusive värme och varmvatten. Triple-play (TV, bredband o telefoni) tillkommer. P-plats tillkommer. Vid försäljning av din lägenhet så tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbelopp som köparen betalar (prisbasbelopp år 2021 = 47.600 kr x 2,5% = 1190 kr). Om en köpare vill belåna sin bostadsrätt så tar föreningen ut en pantsättningsavgift av köparen på 1% av prisbasbelopp (prisbasbelopp år 2021= 47.600 kr x 1% = 476 kr).

Läge och kommunikationer
Loggian ligger i nordöstra delen av Salems kommun i ett område som kallas Söderby Park och gränsar till Uttran. Nära till förskola, skola och äldreboende. Det finns ett mindre utbud av restaurang/service i det absoluta närområdet. Salem Centrum ligger drygt 1 km bort, där du finner banker, systembolag, resturanger, butiker, service och massor av alternativ till motion och friskvård. Natur/grönområden omfamnar föreningens medlemmar och Salem har även generöst med bilfria gång- och cykelvägar. Det föreligger väldigt goda kommunikationer i närområdet där busshållplatser trafikeras av linjerna 725 (som går mellan Rönninge-Tumba), och 745 (som är en måndag-fredag direktbuss mellan Salem och Fridhemsplan). Fina anslutningsmöjligheter till pendeltåg både i Rönninge och Tumba. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.

Ekonomi
För djupare analys se ekonomisk plan samt årsredovisning.
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
Planritning Söderby Torgs Allé 14
Planritning
 Söderby Torgs Allé 14
 Söderby Torgs Allé 14
Exteriör Söderby Torgs Allé 14
Exteriör
Områdesvy Söderby Torgs Allé 14
Områdesvy
Områdesvy Söderby Torgs Allé 14
Områdesvy