Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Söderby Torgs Allé 14

Söderby / Söderby Torgs Allé 14

Exklusiv ateljévåning med 3,90 i takhöjd med stor terrass och hiss

Välkommen till denna yteffektiva, ljusa 2.a med magisk takhöjd om närmare 4 meter. Den maximerade takhöjden gör bostaden både luftig och skapar en härlig känsla av rymd. Här finns otroliga möjligheter att skapa det perfekta boendet och man kan med lätthet göra sovloft eller kanske ditt eget hemmakontor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt generöst sovrum, badrum med tvättmaskin/torktumlare. Området växer smakfullt fram och här bor du i genomtänkt infrastruktur tillsammans med nyuppförda villagator med grönskande trädgårdar. Allt detta ligger på en höjd, nära vacker natur med härliga strövområden och fina sjöar. Den fina förskolan och skolan ligger enbart ett stenkast bort, vilken är en av kommunens mest populära, vilket även bidrar till att det absoluta närområdet är oerhört barnvänligt och tryggt. Du har även nära till buss som tar dig mot Tumba eller mot Rönninge via Salem C.

BESKRIVNING
Kliv in i den exklusiva ateljévåningen med en takhöjd utöver det vanliga och ta del av den härliga känsla som boendet bringar. Optimal planlösning med stora sociala ytor och ett genomgående ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna, som nästan sträcker sig från golv till tak. Här bor du generöst med en härlig veranda som hämtar inspiration i de italienska täckta pelargångarna. Bostaden disponeras enligt följande;

HALL
Välkomnande hall som öppnar upp denna fantastiska lägenhet mycket fint. Hallen leder in dig till kapprummet på höger sida vilken har försetts med generösa förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderober. Här kan man med lätthet bygga på med fler skåp för att maximera förvaringsmöjligheter. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

VARDAGSRUM
I direkt anslutning från hallen når man vardagsrum samt matplats, denna del är boendets hjärta och har med sin genomtänkta och öppna planlösning designats för sociala tillställningar eller det vardagliga livet med familjen. Takhöjden samt de generösa fönsterpartierna i två väderstreck skapar ett underbart ljusinsläpp genom hela bostaden. Golvet pryds av ekparkett och väggarna är vitmålade.

KÖK
Exklusivt Marbodal kök där man gärna lagar mat till det stora sällskapet eller bakar frukostbrödet i. Köket erbjuder gråa fina släta luckor med mässingshandtag, bänkskiva i eklaminat med grå klinker ovan samt stenskiva på den generösa arbetsytan. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Spishäll 2016, inbyggnadsugn 2016, spisfläkt 2016, mikrovågsugn 2016, kyl 2016, frys 2016 och diskmaskin 2016.

SOVRUM
Den vackra skjutdörren bjuder in till ett större sovrum med plats för dubbelsäng samt annat möblemang. Här sover du insynsskyddat med fönster i öst vilket även ger ett svalt klimat. Även här fortsätter ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

BADRUM
Rymligt badrum med vitt kakel på väggar samt mörkt klinker på golv med golvvärme för bästa komfort. Duschhörna med vikbara dörrar i glas, handfat på vit kommod med spegel ovan och wc. Tvättmaskin 2016 och torktumlare 2016 med snygg bänkskiva i ek ovan. Perfekt för klädvård samt bra förvaring i vägghängda överskåp.

TERRASS
Balkongen/uteplatsen ligger i anslutning till entrén med soligt läge. Utrymmet är mycket stort och blir som en uteplats eller ett extra rum på sommarhalvåret. Här får du plats med en blandning av matplats, lounge och solstolar.

Kort fakta

Boarea
61 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
5 470 kr/mån
Pris
2 295 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Pia Andersson
Fastighetsmäklare
070-4206301 pia@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Söderby Torgs Allé 14
Område
Söderby
Kommun
Salem
Boarea
61 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
5 470 kr/mån. inkl värme, VA, bredband.
Pris
2 295 000 kr

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2016
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Våningsplan
2 av 3. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
2 295 000 kr
Månadsavgift
5 470 kr/mån. inkl värme, VA, bredband
Andel i föreningen
6.0396%
Andel av årsavgift
6.04%
Bostaden är pantsatt
Ja
Nettoskuldsättning
773 852 kr

Driftkostnader

Hushållsel
11 556 kr
Antal personer i hushållet
2 st
Summa
11 556 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2020-10-02)
Prestanda
101 kWh/m2/år
Primärtenergital
86 kWh/m2/år
Energiklass
D

Förening

Namn
Brf Loggia
Org.nummer
769616-3984
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
15 st
TV/bredband
Triple-play (TV, bredband o telefoni) via Comhem.
Överlåtelseavgift
1433 kr
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Kontaktperson
Virginia Aimetta
Telefon
0790363617
Parkering
Det finns 1 parkeringsplats per lägenhet som kan hyras mot en preliminär avgift om preliminärt 500 kr/månad
Allmänt om föreningen
Allmänt
Bostadsrättsföreningen Loggia med org.nr 769616-3984 registrerades 2007-04-11. Föreningen äger fastigheten Parken 7 och består av 15 bostadsrätter i en byggnad. Förråd finns till samtliga lägenheter i markplan varav 13 st i ett låst utrymme och 2 lägenheter som har förråd i lägenheten. Avgiften inkluderar föreningens samlade driftkostnader inklusive värme och varmvatten. Triple-play (TV, bredband o telefoni) tillkommer. P-plats tillkommer. Vid försäljning av din lägenhet så tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbelopp som köparen betalar (prisbasbelopp år 2024 = 57.300 kr x 2,5% = 1433 kr). Om en köpare vill belåna sin bostadsrätt så tar föreningen ut en pantsättningsavgift av köparen på 1% av prisbasbelopp (prisbasbelopp år 2024 = 57.300 kr x 1% = 573 kr).

Läge och kommunikationer
Loggian ligger i nordöstra delen av Salems kommun i ett område som kallas Söderby Park och gränsar till Uttran. Nära till förskola, skola och äldreboende. Det finns ett mindre utbud av restaurang/service i det absoluta närområdet. Salem Centrum ligger drygt 1 km bort, där du finner systembolag, restauranger, butiker, service och massor av alternativ till motion och friskvård. Natur/grönområden omfamnar föreningens medlemmar och Salem har även generöst med bilfria gång- och cykelvägar. Det föreligger väldigt goda kommunikationer i närområdet där busshållplatser trafikeras av linjen 725 (som går mellan Rönninge-Tumba). Fina anslutningsmöjligheter till pendeltåg både i Rönninge och Tumba. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.

Ekonomi
Se ekonomisk plan samt årsredovisning.
Vardagsrum Söderby Torgs Allé 14
Vardagsrum
Kök Söderby Torgs Allé 14
Kök
Kök Söderby Torgs Allé 14
Kök
Kök mot vardagsrum Söderby Torgs Allé 14
Kök mot vardagsrum
Kök Söderby Torgs Allé 14
Kök
Kök Söderby Torgs Allé 14
Kök
Kök Söderby Torgs Allé 14
Kök
Kök mot vardagsrum Söderby Torgs Allé 14
Kök mot vardagsrum
Vardagsrum Söderby Torgs Allé 14
Vardagsrum
Vardagsrum mot kök och sovrum Söderby Torgs Allé 14
Vardagsrum mot kök och sovrum
Vardagsrum Söderby Torgs Allé 14
Vardagsrum
Vardagsrum mot entré Söderby Torgs Allé 14
Vardagsrum mot entré
Vardagsrum mot entré Söderby Torgs Allé 14
Vardagsrum mot entré
Sovrum Söderby Torgs Allé 14
Sovrum
Hall och entré Söderby Torgs Allé 14
Hall och entré
Badrum Söderby Torgs Allé 14
Badrum
Badrum Söderby Torgs Allé 14
Badrum
Terrass Söderby Torgs Allé 14
Terrass
Terrass Söderby Torgs Allé 14
Terrass
Terrass Söderby Torgs Allé 14
Terrass
Terrass Söderby Torgs Allé 14
Terrass
Terrass Söderby Torgs Allé 14
Terrass
Exteriör Söderby Torgs Allé 14
Exteriör
Exteriör Söderby Torgs Allé 14
Exteriör
Exteriör Söderby Torgs Allé 14
Exteriör
Områdesvy Söderby Torgs Allé 14
Områdesvy
Områdesvy Söderby Torgs Allé 14
Områdesvy
Planritning Söderby Torgs Allé 14
Planritning