Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Höganloftsvägen 29

Rönninge / Höganloftsvägen 29

Denna bostad är såld

Högt belägen med ett svårslaget läge på en solig stor tomt med södersluttning och en helt förtrollande utsikt med milsvid vy över fiskesjön Uttran i Rönninge, ligger detta vackra drömhus i toppskick. Det ljus och den otroliga panoramavyn som öppnas upp genom de stora fönsterna är svår att beskriva, utan måste upplevas. Glittrande vattenytor inramade av mångskiftande grönska. De stora terrasserna erbjuder inte bara den absolut bästa utsikten över sjön och böljande landskap ner emot Vretaberg och omgivningarna runtomkring, dess lägen ger även maximalt utbyte av solen - oberoende av årstid. Du kan ta ditt morgondopp från badbryggan alldeles intill eller kanske ro ut till den vackra Ensta-ön, som ligger utanför bryggan, vilket är ett naturreservat med härliga badklippor och en trolsk mosstäckt naturskog som under hösten erbjuder svampplockning. På vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskorna eller skidorna för en tur på den plogade isen. Du kan också promenera längst strandpromenaden och över det parkliknande området alldeles intill. Det naturnära läget ger även ett rikt djurliv med bl a hare, räv, rådjur och igelkott. Det tre vackra björkarna som reser sig ståtligt framför huset ger också ett rikt fågelliv. Livet i Rönninge är lugnt och tryggt och för den som ej känner till orten kan man säga att området är en grön oas med slående vacker natur insprängd mellan sjöarna Mälaren, Bornsjön och Uttran. Tillgängligheten är utomordentlig med endast ca 10 minuters promenad till pendeltåg och centrum. För den bilburne så tar det bara några minuter att komma ut på E4:an. Med bil eller pendeltåg når du Stockholm City på ca 30 minuter. Tilläggas kan att det är promenadavstånd till både välrenommerade skolor och flera förskolor.

Viktig information med anledning av coronaviruset Covid-19

Då vi på Pia Andersson Fastighetsbyrå värnar om våra kunder och medarbetare och då vi vill minska risken för smittspridning vidtar vi flera åtgärder rörande våra arbetsrutiner och önskar att vi tillsammans hjälps åt för att förhindra smittspridning.

Vi håller bokade visningar för att kunna begränsa antalet samtidiga visningskunder så det inte blir för trångt. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta och noggrant med tvål.Vi välkomnar dig på visningar och möten utan att ta i hand. Vi tillhandahåller engångshandskar samt handsprit på visningar.

Vi önskar att spekulanter, säljare och köpare som har några symptom eller om du har varit i kontakt med någon som har symptom, avstår ifrån visning eller andra möten. Detsamma gäller självklart för alla medarbetare på Pia Andersson Fastighetsbyrå. Det finns många alternativ för visningar, privata eller digitala, och de flesta andra möten går att genomföra digitalt. Hör av dig så hittar vi en lösning som känns trygg för dig.

Kort fakta

Boarea/biarea
183/35 kvm
Antal rum
5 rum
Tomtarea
2 131 kvm

Ansvarig mäklare

Pia Andersson
Fastighetsmäklare
070-4206301 pia@pianfa.com