Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Bergviksvägen 30

Rönninge / Bergviksvägen 30

Denna bostad är såld

Magnifikt hus med sjötomt, badbrygga och gästlägenhet

Drömboende med egen södervänd sjötomt och ett enastående vackert hus. Högt och hissnande vackert sjöläge med svårslagen sjöutsikt från första parkett. Egen brygga att ta sitt dagliga morgondopp från och där också din lilla båt kan förankras. Sjöstuga, som inretts smakfullt maritimt, intill ett enskilt soldäck med del under tak. Stora terrasser, i gassande solläge, som sträcker sig runt huset och erbjuder den absolut bästa utsikten över det gnistrande vattnet som är den ständigt skiftande tavlan som färgar tillvaron. Här finns gott om plats för många sittgrupper, allt efter önskemål om sol eller skugga. Utöver det unika läget måste självfallet det ståtliga huset framhävas. Ljus, ljus och åter ljus. Takhöjden upp mot ca fyra meter och stora panoramafönster, vilka bjuder på en obeskrivlig utsikt över sjön och på ett enormt generöst ljusinsläpp, ger en oerhört ljus och luftig känsla. Detta är ett minst sagt rymligt hus – med gästlägenhet i samma byggnad men helt separat. Vad önskas? Generationsboende? Möjlighet till uthyrning för att minska sina egna kostnader? Uppfylla drömmen att kunna erbjuda gäster ett eget boende? Utrymme för verksamhet? Allt är möjligt…Det är fullt utrustat med kök, sällskapsrum och badrum. Tilläggas ska även den generöst anlagda bilparkeringen samt det rymliga dubbelgaraget med extra carport. Livet i Rönninge är lugnt och tryggt. För den som ej känner till orten kan man säga att området är en grön oas insprängd mellan sjöarna Mälaren, Bornsjön och Uttran. Från din brygga kan du ro ut till den vackra Ensta-ön, vilket är ett naturreservat med härliga badklippor och en trolsk mosstäckt naturskog som under hösten erbjuder svampplockning. Förutom ett härligt båtliv på sommaren bjuder även sjön Uttran på ett rikt fågelliv året om och när vintern kommer kan du gå ner med dina skridskor och åka ett varv på den plogade isen. Tillgängligheten är utomordentlig med endast ca 10 minuters promenad till pendeltåg, busscentral och Rönninges nyanlagda centrum, som erbjuder bl a livsmedelsbutik, sushibar, apotek, restauranger, delikatessaffär, kiosk, florist och kaffestuga. För den bilburna så tar det bara några minuter att komma ut på E4:an. Här bor du trivsamt i barnvänlig miljö med närhet till Rönninge skola som ligger ca 5 minuters promenad, längst gångvägen, från bostaden samt ett flertal förskolor. Ett livsstilsboende med bästa solläge bara 30 minuter till Stockholms innerstad.

Viktig information med anledning av coronaviruset Covid-19

Då vi på Pia Andersson Fastighetsbyrå värnar om våra kunder och medarbetare och då vi vill minska risken för smittspridning vidtar vi flera åtgärder rörande våra arbetsrutiner och önskar att vi tillsammans hjälps åt för att förhindra smittspridning.

Vi håller bokade visningar för att kunna begränsa antalet samtidiga visningskunder så det inte blir för trångt. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta och noggrant med tvål.Vi välkomnar dig på visningar och möten utan att ta i hand. Vi tillhandahåller engångshandskar samt handsprit på visningar.

Vi önskar att spekulanter, säljare och köpare som har några symptom eller om du har varit i kontakt med någon som har symptom, avstår ifrån visning eller andra möten. Detsamma gäller självklart för alla medarbetare på Pia Andersson Fastighetsbyrå. Det finns många alternativ för visningar, privata eller digitala, och de flesta andra möten går att genomföra digitalt. Hör av dig så hittar vi en lösning som känns trygg för dig.

Kort fakta

Boarea
220 kvm
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 660 kvm

Ansvarig mäklare

Pia Andersson
Fastighetsmäklare
070-4206301 pia@pianfa.com