Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Wilhelmsrovägen 11

Rönninge / Wilhelmsrovägen 11

Denna bostad är såld

Vackert sekelskifteshus på egen solig udde vid sjön Flaten

På en unik strandtomt med egen solig udde och magnifik utsikt över sjön Flaten samt dessutom centralt belägen intill Rönninge Centrum ligger detta vackra och anrika drömboende som skriver sin historia från 1898. "Wilhelmsro", som huset kallas, var från början en handelsträdgård och byggdes av Wilhelm Linderholm som flyttade in i april 1898. Ett älskat hus skall nu möta nya livsnjutare. Detta är ett sällsynt tillfälle att tillträda ett unikt boende som uppfyller många av de egenskaper som ställs på läge och hus. Dessutom med en känsla av att vara på landet när man vistas mot vattnet trots det centrala läget.
Den insynsskyddade tomten bjuder på lummig grönska och stora plana gräsytor sträcker ut sig i solen och välkomnar med öppna armar. Tidigare ägare har delvis byggt om och moderniserat huset genom omfattande renoveringar där man med mycket god smak och känsla för detaljer låtit bevara, renoverat och återställt det gamla, som spegeldörrar, vackra trägolv, pärlspont med mera. Samtidigt har huset anpassats till moderna behov och önskemål. Generös takhöjd om ca 2,70 meter och välanpassade fönster gör att ljuset flödar in samt ger en känsla av rymd. Utöver husets fina skick måste självfallet det unika läget vid vattnet framhävas. En ca 30 kvm stor terrass stor nog för både matbord och solstolar och i direkt anslutning ta ditt morgondopp från din egna brygga eller starta en tur med kanot runt sjön. Den stora altanen runt huset är i två väderstreck erbjuder den absolut bästa utsikten över sjön och omgivningen runt omkring. Att i skymningen tända ljusen och grilla köttbiten för att sedan bänka sig runt dukat bord och se solen gå ner över en spegelblank sjö gör kvällen nästan magisk och är få förunnat i stadsmiljö… Året runt kan du njuta av utomhusjacuzzin och på vintern kan du direkt från tomten snöra på dig långfärdsskridskorna eller skidorna för en tur på den plogade sjön, för att därefter gå in och värma dig framför den sprakande täljstenskaminen.
Huset ligger i hjärtat av Rönninge, vilket är ett trivsamt samhälle med de förnödenheter man behöver för ett bekvämt liv oavsett fas i livet. Här finns matbutik, bageri/kaffestuga, restauranger, delikatessbutik, skomakare med mera på gångavstånd. Samhället moderniseras i detta nu och fler butiker är att vänta de kommande åren. För ett större utbud kan du på några minuters promenad (300 m) ta pendeltåget till Stockholm City eller Södertälje. Med bil eller pendeltåg når du Stockholm City på ca 30 minuter.

Viktig information med anledning av coronaviruset Covid-19
Då vi på Pia Andersson Fastighetsbyrå värnar om våra kunder och medarbetare och då vi vill minska risken för smittspridning vidtar vi flera åtgärder rörande våra arbetsrutiner och önskar att vi tillsammans hjälps åt för att förhindra smittspridning.
Vi håller bokade visningar för att kunna begränsa antalet samtidiga visningskunder så det inte blir för trångt.
Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta och noggrant med tvål.
Vi välkomnar dig på visningar och möten utan att ta i hand.
Vi tillhandahåller engångshandskar samt handsprit på visningar.
Vi önskar att spekulanter, säljare och köpare som har några symptom eller om du har varit i kontakt med någon som har symptom, avstår ifrån visning eller andra möten. Detsamma gäller självklart för alla medarbetare på Pia Andersson Fastighetsbyrå. Det finns många alternativ för visningar, privata eller digitala, och de flesta andra möten går att genomföra digitalt. Hör av dig så hittar vi en lösning som känns trygg för dig.

Kort fakta

Boarea
204 kvm
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 275 kvm

Ansvarig mäklare

Pia Andersson
Fastighetsmäklare
070-4206301 pia@pianfa.com