Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Sandbäcksvägen 55

Rönninge / Sandbäcksvägen 55

Denna bostad är såld

Unikt drömboende med vidsträckt utsikt över sjön Uttran

"Ett av det vackraste om ej det vackraste huset i samhället, hänförande naturskönt beläget i en dalgång sluttande ned mot Uttrans idylliska strand" beskrevs detta vackra herrgårdsliknande hus i Aftonbladet 1902. "Sandbäcksgård", som den ståtliga trävillan kallas, med fönsterkupor under det brutna taket skriver sin historia från 1897 och ligger med oslagbart läge på en södervänd generös trädgårdstomt alldeles intill sjön Uttran. En rofylld plats där mångskiftande grönska och blå vattenytor omfamnar huset och där äppelträden blommar när sommaren gör sitt intåg. På 40/50-talet byggdes huset till, då man lyckades att behålla husets karaktär. Under den tid som nuvarande ägare haft huset i sin ägo har väldigt mycket hunnit hända såväl ute som inne. Listan över alla grundliga renoveringar, vilka håller absolut toppklass, ringlar sig lång och knappast något verkar ha lämnats åt slumpen. Dock helt utan att tappa något av husets själ på vägen. Många detaljer från byggtiden har man också kunnat bevara, gamla trägolv, kakelugn (ej fungerande) mm. Genom sitt läge vid vattnet ges det möjlighet för sköna bad varma sommardagar eller kanske en utflykt till den närbelägna Ensta-ön, vilket är ett naturreservat som används för picknick, bad och svampplockning. På vintern kan du ta en skridskotur på den nyplogade isen för att sedan gå in och krypa upp i soffhörnan med tjocka boken och värma frusna fötter framför den sprakande öppna spisen när nysnön yr in över gårdsplanen. Huset ligger i hjärtat av Rönninge, vilket i övrigt är ett omtyckt och lugnt samhälle med välrenommerade skolor och förskolor och bra serviceutbud och där du även kan njuta av en slående vacker natur. För ett större utbud kan du på några minuters promenad ta pendeltåget till Stockholm City eller Södertälje. Med bil eller pendeltåg når du Stockholm City på ca 30 minuter.

INFORMATION CORONAVIRUS/COVID-19
Då vi på Pia Andersson Fastighetsbyrå värnar om våra kunder och medarbetare och då vi vill minska risken för smittspridning vidtar vi flera åtgärder rörande våra arbetsrutiner och önskar att vi tillsammans hjälps åt för att förhindra smittspridning.

Vi håller bokade visningar för att kunna begränsa antalet samtidiga visningskunder så det inte blir för trångt. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta och noggrant med tvål. Vi välkomnar dig på visningar och möten utan att ta i hand. Vi tillhandahåller engångshandskar samt handsprit på visningar.

Vi önskar att spekulanter, säljare och köpare som har några symptom eller om du har varit i kontakt med någon som har symptom, avstår ifrån visning eller andra möten. Detsamma gäller självklart för alla medarbetare på Pia Andersson Fastighetsbyrå. Det finns många alternativ för visningar, privata eller digitala, och de flesta andra möten går att genomföra digitalt. Hör av dig så hittar vi en lösning som känns trygg.

Kort fakta

Boarea/biarea
267/68 kvm
Antal rum
8 rum
Tomtarea
2 011 kvm

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com