Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp

Nyproducerade lägenheter 300 meter från Rönninge Centrum

I Brf Rönnlyckan planerar vi för 18 bostadsrätter om 2-3 rum och kök. Bostadsrätterna är fördelade i tre flerbostadshus om två våningar. Lägenheterna på bottenplan har egen terrass och på plan två finns det loftgång och balkong till alla lägenheter. Varje lägenhet har också en egen odlingslott i anslutning till husen.

Mitt i Rönninge, med en kort promenad ner till centrum, uppförs tre lågbyggda bostadshus med trädgård, odlingslotter och en mysig gemensam grill- och lekplats. Här hittar du en perfekt oas för att samla grannarna och ställa till med trädgårdsfest under pergolan. Grilla mat och låt barnen leka vid den intilliggande lekplatsen - allt inom synhåll och utan risk för förbipasserande trafik.

Brf Rönnlyckan ligger i ett tryggt område, en kort promenad från sjöarna Flaten och Uttran. Husen är belägna nära centrum med promenadavstånd till tågstationen. Här hittar du en mysig småstadsbebyggelse med ett flertal skolor och matbutik.

I Rönninge bor du nära naturen samtidigt som det är bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm City som du når på ca 30 minuter. Rönninge har mycket goda förbindelser till både Stockholm och Tumba station där pendeltåg går hela vägen till Stockholm centralstation.

Kort fakta

Pris
1 879 000 kr –
2 984 500 kr
Boarea
41 – 66 kvm
Område
Rönninge
Kommun
Salem

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com

Extra kontaktperson

Amanda Alwin
Fastighetsmäklare
073-2333358 amanda@pianfa.com

Intresseanmälan

Bostäder och priser

Status Bostad Storlek Rum Avgift Pris Planritning
Såld 112 41 2 2 904 kr/mån 1 879 000 kr Läs mer

Allmänt

Rönninge är ett lugnt och rofyllt samhälle, omgivet av naturskön miljö med skog och vackra sjöar. Här bor du i ett tryggt område, en kort promenad från sjön Flaten men även Uttran där det lite längre bort finns en badplats, Möllebadet, som du lätt når genom stigarna längs med sjön. För det där härliga kvällsdoppet finns alltid Bergviks Brygga - vilket ger en skön cykeltur ner och ett härligt dopp från småbåtsbryggan.
Sydost om Rönninge ligger Garnuddens naturreservat och friluftsområde. Här finns Möllespåret, ett belyst motionsspår samt en ca 3 km lång natur- och kulturstig; Salems skogsstig. Friluftsområdet är välbesökt av allt från motionärer till barnfamiljer under hela året. Ett perfekt område för dig som vill njuta av skogspromenader samt svamp- och bärplockning. I Rönninge och Salem finns många föreningar som håller barn och ungdomar aktiva inom idrott, natur och kultur. I Rönninge finns också många vackra byggnader och miljöer från 1900-talets början bl.a Rönninge gård och Uttringe gård.
Om det snarare är storstadspulsen som hägrar, har du en kort promenad ner till buss- och tågstationen. Här bor du på ett mycket bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm City som du når på ca 30 minuter.
Rönninge har en mysig småstadsbebyggelse med ett flertal skolor och matbutik. För det mesta i vardagen finns här allt du behöver, men för de gånger du kräver lite mer finns Salem endast en kilometer bort. För fler butiker finns Tumba Centrum som du tar dig till på ca 10 minuter och Kungens Kurva 1,5 mil bort.
Exteriör
Exteriör
Altan
Altan
Innergård
Innergård
Kök
Kök
Sovloft
Sovloft
Sovrum
Sovrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum_utsikt
Vardagsrum_utsikt
Skrivbord
Skrivbord
Översikt
Översikt
Närområde & fritid
Närområde & fritid
Närområde & fritid
Närområde & fritid
Närområde & fritid
Närområde & fritid
Närområde & fritid
Närområde & fritid
Närområde & fritid
Närområde & fritid
Närområde & fritid
Närområde & fritid