Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Högbackavägen 47

Rönninge / Högbackavägen 47

Denna bostad är såld

Exklusiv villa i insynsskyddat sydvästligt läge med milsvid utsikt

Välkommen till en av Rönninges mest exklusiva villor med tillhörande byggnader och faciliteter.

Fastigheten består av en villa på drygt 270 kvadrat och en sidobyggnad på 75 kvadrat med garage. Huvudbyggnaden har genomgående hög standard och smakfulla detaljer. Huset byggdes ut 2016 samtidigt som kök och vardagsrum förnyades från golv till tak. Huvudbyggnaden består av 7 rum, varav 3 sovrum samt ett gästrum/arbetsrum/gaming room, ett väl utrustat gym och en vinkällare i husets souterrängvåning.

Huset ligger i sydvästligt läge, beläget på ett mjukt och grönt sluttande berg med en slående vacker utsikt över dalen. Solen strålar ner över den insynsskyddade trädgården från förmiddagen till solnedgången.

Trädgården knyter ihop huvudbyggnaden med ett utsökt annex, som rymmer garage med vind, ett fullt utrustat gästhus och ett inglasat uterum i direkt anslutning till ett soldäck med pool och jacuzzi. Det högt välvda pooltaket gör att vattnet håller värmen under regniga dagar och kyliga nätter långt in på hösten.

Här kan du leva och bo i trygg och naturnära miljö med bra skolor och förskolor. Rönninge ligger mellan sjöarna Mälaren, Bornsjön och Uttran, endast 20 minuter söder om Stockholm med egen på- och avfart till E4. Huset ligger i sin tur cirka 5 minuter ifrån motorvägspåfarten. Rönninge har också mycket goda kommunikationer med pendeltåg, som tar dig in till city på 30 minuter, direktbuss till och från Fridhemsplan under rusningstrafiken, samt en buss till T-banans röda linje.

Starta morgonen med att simma i poolens jetstream och avsluta kvällen med att träna i gymmet. Förläng utesäsongen med mysiga höstmiddagar i glashusets infravärme. Låt de väderbeständiga loungesofforna stå ute året runt och bjud familj och vänner till vintergrillning och spabad under trädkronorna i skogsdungen intill annexet.

Kort fakta

Boarea/biarea
213/59 kvm
Antal rum
7 rum
Tomtarea
1 725 kvm

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com

Extra kontaktperson

Pia Andersson
Fastighetsmäklare
070-4206301 pia@pianfa.com