Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter

Patrik AlwinFastighetsmäklare/Partner

Växel: 08-532 50166 Direkt/SMS: 070-9154888 patrik@pianfa.com

Patrik har växt upp i Salem där han haft förmånen att få se bostadsområden, centrum, skolor och idrottsplatser växa fram över tid. Patrik har ett genuint intresse för kundvård och försäljning med hundratals lyckade försäljningar i bagaget. Detta tillsammans med hårt arbete och taktisk fingertoppskänsla gör honom till en mycket senior fastighetsmäklare med stor erfarenhet av fastighetsförmedling i Salem och Botkyrka med omnejd.

Vad är det roligaste med att arbeta som fastighetsmäklare?

Det finns många roliga arbetsmoment som jag som mäklare dagligen hanterar eller möts av. Om jag måste välja ett av dessa så är det absolut den fina känslan och den stämning som uppstår när en affär avslutas och både säljare och köpare är glada och nöjda.

Vad tycker du är viktigt att tänka på när man väljer fastighetsmäklare?

Att sälja sin bostad är en stor affär och därför ett mycket viktigt val. Tänk på att du mer eller mindre kommer ha daglig kontakt med mäklaren under flera veckor framåt, känn efter både med hjärna och mage så att personkemi och förtroende känns rätt för dig. Låt dig inte luras av glädjekalkyler och/eller provisionstrappor som i slutändan gynnar mäklaren mer än dig själv. Var lite jobbig, ställ frågor om vad du får för ditt arvode som du betalar. Kontrollera att mäklaren har erfarenhet och kunskap om ditt område samt genomfört många lyckade försäljningar.

Du säljer även Nyproduktion, kan du berätta mer om detta

Absolut, det stämmer att jag tillsammans med mina mäklarkollegor på Pia Andersson Fastighetsbyrå har stor erfarenhet av att sälja nyproducerade bostäder. Att sälja ”nyproduktion” ser vi som en naturlig del av vårt arbete vilket även gör så att vi ständigt har koll på utveckling av nya bostadsområden som planeras. Vi har de senaste 18 åren kontinuerligt förmedlat nyproducerade bostäder åt flera stora och små projektutvecklare i regionen. Under perioden 2016–2019 har vi totalt förmedlat ca 200 nyproducerade bostäder i Salem, Botkyrka och Nykvarn. För att hålla högsta service emot såväl beställare som köpare så har samtliga mäklare på företaget genomgått en certifierande utbildning gällande ”Försäljning av nyproduktion”.

"Jag ger Patrik Alwin högsta betyg i alla avseenden vad gäller kompetens, engagemang, förmedlande av information m.m. Patrik har ett bra kontaktnät och inser snabbt vilka intressenter han ska vända sig till beroende på vilken typ av fastighet som ska säljas. Patrik kontrollerade noga spekulanternas ekonomiska förutsättningar och var mycket vaksam. Jag är mer än nöjd det kunde inte bli bättre varför jag rekommenderar Patrik Alwin om du ska välja mäklare."
/Yvonne, Sandbäcksvägen