Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter

Amanda AlwinFastighetsmäklare

Växel: 08-532 50166 Direkt/SMS: 073-2333358 amanda@pianfa.com

Amanda är den personliga fastighetsmäklaren med ett enormt driv och engagemang. I sitt arbete värdesätter hon trygghet, förtroende och kunskap. Amanda är fjärde generationens Rönningebo och har växt upp i Nytorp. Hon var den första kullen att börja ettan på Nytorpsskolan 2001 och har spelat fotboll i Rönninge Salem fotboll i många år.

Varför valde du att bli fastighetsmäklare?

Jag har tidigare arbetat med både sälj och kundservice vilket jag trivts väldigt bra med. Det i kombination med mitt stora intresse för bostäder och inredning gjorde valet av yrke enkelt. Sen är jag dessutom uppväxt med två föräldrar i branschen som alltid har älskat att gå till jobbet och det inspirerar mig.

Vart kommer det stora intresset för inredning och bostäder ifrån?

Det intresset kommer från mamma, som i sin tur har fått det från min mormor. Ända sedan jag var liten har jag tyckt att det är kul med inredning och jag trivs väldigt bra när ett rum har en röd tråd. Hemma hos mig skulle jag säga att jag har en skandinavisk stil som går mot den danska designen, lite mer ruffigt och industriellt än det typiska skandinaviska. Drömmen är att en dag bygga hus eller renovera en sekelskiftesvilla!

Vad är fördelen med att vara den lokala fastighetsmäklaren?

Att vara fastighetsmäklare i Rönninge/Salem med omnejd är ett privilegium. Här finns det bästa av världar i en unik mix av historiska vingslag, natursköna omgivningar och närhet till storstadspuls. Det är därför jag idag väljer att arbeta och bo i min fantastiska hemkommun. Här har jag en lokalkännedom utöver det vanliga vilket ger mig en otrolig fördel.

"Guldstjärna till Amanda för engagemang och stöttning! Otroligt proffsig som alltid har ett leende på läpparna, hon har en fantastisk lokalkännedom och jag är så glad över att jag lät just henne hjälpa mig med min försäljning!"
/Amanda, Söderbyvägen