Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Söderby torg 3

Söderby / Söderby torg 3

Toppenfin 4:a med två balkonger i populära Söderby

Välkommen till denna moderna och välplanerade fyrarumslägenhet med 2 balkonger och 3 rymliga sovrum. Lägenheten är genomgående mycket välskött med fina och ljusa ytskikt. Stilrena materialval, genomgående ekparkett, stora balkonger och två helkaklade badrum. Sociala ytor med ljus, luftig planlösning där kök och vardagsrum hänger ihop i vinkel. Förråd på markplan. Omtyckt förening med god ekonomi. Området är mycket populärt och ligger på en höjd, nära vacker natur bland lärkträd och tallar med härliga strövområden och fina sjöar. Du har även buss, skola och förskola utanför knuten.

BESKRIVNING
Här är en dröm för dig som efterfrågar en större lägenhet i fint skick och med balkonger. Ljus och luftig planlösning. Stora fönsterpartier som ger ett underbart ljusinsläpp från tre väderstreck. Två helkaklade badrum samt egen tvättutrustning. Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL & KLÄDKAMMARE
Stig in och njut av denna fyra som har allt ni behöver. När du öppnar ytterdörren och kommer in i hallen slås du med detsamma av den varma och inbjudande känslan som boendet bringar. Här finns bra avhängningsmöjligheter i garderober. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett, vilket fortsätter in i hela lägenheten. Här finns även en rymlig och praktisk klädkammare.

VARDAGSRUM
Stort målat och lättmöblerat vardagsrum med vacker ekparkett på golvet och med ett generöst fönsterparti som släpper in härligt ljus samt fransk balkong på gaveln. Här finns utgång till den rymliga balkongen i söderläge där du kan njuta av sol och utsikten mot grönområde och stor innergård. Här får du plats med grill, växter och möbler.

KÖK
Modernt kök med vita släta skåpluckor med handtag i borstat stål. Kakel ovan diskbänken och laminatbänkskiva ger en exklusiv känsla. Här finns kyl, frys, spis med häll, spisfläkt, inbyggd ugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Köket är rymligt med burspråk som rymmer stort matbord och är öppen mot vardagsrummet.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med målade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2 / MASTER
Sovrummet ligger rogivande med utgång till balkongen. Det är rejält tilltaget med plats för såväl en stor dubbelsäng som förvaring och arbetshörna. Flera garderober ger effektiv förvaring.

SOVRUM 3
Sovrum med ingång från kök samt genomgång till master bedroom. Rummet har målade väggar samt parkettgolv och utgång till balkong. Här finns flera garderober.

DUSCHRUM MED TVÄTTUTRUSTNING
Smakfullt inrett duschrum med hög standard likt resten av boendet med helkaklat i vitt och en grå nyans på golvets klinker. Här har man inte lämnat något åt slumpen med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. För övrigt finns wc, tvättställ, dusch samt överskåp med plats för förvaring.

DUSCHRUM
Även nästa duschrum har samma stil och standard. Här finns dusch, wc, tvättställ och golvvärme.

Kort fakta

Boarea
105 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
6 581 kr/mån
Pris
2 995 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Söderby torg 3
Område
Söderby
Kommun
Salem
Boarea
105 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
6 581 kr/mån. inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband.
Pris
2 995 000 kr utgångspris

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2009
Fönster
4-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Våningsplan
2 av 3. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
2 995 000 kr
Månadsavgift
6 581 kr/mån. inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen
2.5778%
Bostaden är pantsatt
Ja
Nettoskuldsättning
713 450 kr

Driftkostnader

Hushållsel
4 800 kr
Antal personer i hushållet
1 st
Summa
4 800 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2013-02-07)
Prestanda
119 kWh/m2/år

Förening

Namn
Brf Söderby Torg
Org.nummer
769601-8683
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
47 st
Antal lokaler
2 st
TV/bredband
TV, bredband och telefoni levereras av Telia. För aktuell information om abonnemang besök hemsida: http://www.telia.se/privat/ Mer information om basutbud etc finns på föreningens hemsida: http://www.soderbytorg.se/
Överlåtelseavgift
1183 kr
Pantsättningsavgift
473 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Kontaktperson
William Sivert
Telefon
076-1486800
Renoveringar
Parkeringsplatser asfalterade 2015.
För fullständig information kring utförda underhåll kontakta föreningen och/eller se årsredovisning.
Parkering
Föreningen förfogar idag över 51 parkeringsplatser med el-uttag för motorvärmare. Hyreskostnaden är 400 kr/månad för parkeringsplats. Laddplatser för elbil finns.
Vid försäljning av lägenhet ska köparen erbjudas att ta över eventuell parkeringsplats. Köparen kontaktar föreningens parkeringsansvarige för att upprätta nytt hyreskontrakt.
Mer info på http://www.soderbytorg.se/
Övrigt
Mediator sköter den ekonomiska förvaltningen och lägenhetsförteckningen. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Moderna Försäkringar och inkluderar bostadsrättstillägg. För mer information och föreningens stadgar se hemsidan: http://www.soderbytorg.se/
Allmänt om föreningen
Allmänt
Bostadsrättsföreningen Söderby Torg med org.nr 769601-8683 registrerades 2006-12-08. Området där fastigheterna ligger har en speciell historia som sträcker sig från tidigt 1900-tal, där man sammanfattningsvis kan säga att det bedrivits vård i olika former så långt som t.o.m 1988. Föreningen består av 47 st lägenheter i 5 st huskroppar, vilka har byggår 2009. Lägenheterna är fördelade om 13 st om 2 rok, 21 st om 3 rok och 13 st om 4 rok. Lägenheterna har adress Sanatorievägen 21, 23 samt Söderby Torg 1-3. Källarförråd ingår till varje lägenhet.

Läge och kommunikationer
Brf Söderby Torg ligger i nordöstra delen av Salems kommun i ett område som kallas Söderby och gränsar till Uttran. Nära till förskola, skola och äldreboende. Det finns ett mindre utbud av restaurang/service i det absoluta närområdet. Salem Centrum ligger drygt 1 km bort, där du finner banker, systembolag, restauranger, butiker, service och massor av alternativ till motion och friskvård. Natur/grönområden omfamnar föreningens medlemmar och Salem har även generöst med bilfria gång- och cykelvägar. Det föreligger väldigt goda kommunikationer i närområdet där busshållplatser trafikeras av linjerna 725 (som går mellan Rönninge-Tumba), och 745 (som är en måndag-fredag direktbuss mellan Salem och Fridhemsplan). Fina anslutningsmöjligheter till pendeltåg både i Rönninge och Tumba. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.

Ekonomi
Se årsredovisning.
Vid försäljning av din lägenhet så tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbelopp som köparen betalar (prisbasbelopp år 2022 = 48.300 kr x 2,5% = 1282,5 kr). Om en köpare vill belåna sin bostadsrätt så tar föreningen ut en pantsättningsavgift av köparen på 1% av prisbasbelopp (prisbasbelopp år 2022 = 48.300 kr x 1% = 483 kr).
Exteriör Söderby torg 3
Exteriör
Kök Söderby torg 3
Kök
Kök Söderby torg 3
Kök
Kök Söderby torg 3
Kök
Kök Söderby torg 3
Kök
Vardagsrum Söderby torg 3
Vardagsrum
Vardagsrum Söderby torg 3
Vardagsrum
Vardagsrum Söderby torg 3
Vardagsrum
Vardagsrum Söderby torg 3
Vardagsrum
Balkong Söderby torg 3
Balkong
Vardagsrum Söderby torg 3
Vardagsrum
Sovrum 1 Söderby torg 3
Sovrum 1
Sovrum 2 Söderby torg 3
Sovrum 2
Balkong Söderby torg 3
Balkong
Sovrum 2 Söderby torg 3
Sovrum 2
Sovrum 3 Söderby torg 3
Sovrum 3
Sovrum 3 Söderby torg 3
Sovrum 3
Hall Söderby torg 3
Hall
Hall Söderby torg 3
Hall
Duschrum med tvättutrustning Söderby torg 3
Duschrum med tvättutrustning
Duschrum Söderby torg 3
Duschrum
Exteriör Söderby torg 3
Exteriör
Planritning