Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Jägarstigen 34

Salem / Jägarstigen 34

Mycket fint enplansradhus i populärt område

Varmt välkommen till detta toppenfint renoverade 1-plansradhus i ett populärt och barnvänligt område med stora gräsytor och en härlig natur inpå knuten. Huset med dess optimala läge ligger med baksidan mot allmänning i härligt söderläge med sol från morgon till kväll. Bästa tänkbara planlösning med stora sociala ytor, två rymliga sovrum och en mycket generös klädkammare. Ljusa och moderna materialval genomsyrar det stilrent renoverade radhuset. Att detta trivsamma område med sina fina hus, genomtänkta planlösningar och gulliga små trädgårdar inbäddade i en grönlummig omgivning är så attraktivt är enkelt att förstå. Barnen kan leka fritt i kvarteret, vilket är lugnt och barnvänligt med bilfria gång- och cykelvägar, flera lekplatser och härliga omgivningar som bjuder in till utomhuslek strax utanför husknuten. Läget för de boende på Jägarstigen måste ses som brilliant. Endast några minuter bort per fot ligger skola, flera förskolor, buss och Salems inomhuscentrum. Här finns också möjlighet till fritidsaktiviteter och friskvård i form av idrottshall, ishall och fotbollsplan. Salem erbjuder fina kommunikationer med buss som ansluter till pendeltåg bara några få minuter bort vid Rönninge C. Den bilburne kan smidigt ansluta till E4:an.

BESKRIVNING;
Fint 1-plansradhus som präglas av generösa lättmöblerade rum och ett härligt ljusinsläpp. I övrigt disponeras bostaden enligt följande;

HALL
Du välkomnas av den väl tilltagna hallen, vilken binder samman alla rum. Väggarna är vitmålade och golvet pryds av ljus laminat. Här finns gott om plats för ytterkläder på krokar och hatthylla. Längre in i hallen finner du två garderober samt bra möbleringsmöjligheter för ytterligare förvaring eller arbetshörna. I anslutning till hallen ligger en generös klädkammare.

KÖK
Direkt till höger finner du det stilrena Ikea-köket från 2017 med laminatgolv och vitmålade väggar. Från hallen har man öppnat upp en del av väggen som bidrar till en öppnare planlösningen och härlig rymd. Här finns det gott om förvaringsutrymme i skåp och lådor som pryds av vita luckor samt vitrinskåp. Över arbetsbänkarna i laminat sitter vitt kakel. Stora fönster ger ljus åt köket som upplevs rymligt och vid matplatsen ryms många personer kring middagsbordet. Här finns kyl, frys, integrerad diskmaskin, ugn i högskåp, induktionshäll från 2021 och spisfläkt.

VARDAGSRUM
Det vitmålade och ljusa vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat. Många fönster ger ett härligt ljussken över det vackra ekparkettgolvet. Härifrån finns utgången till den lättskötta tomten med plan gräsmatta och den härliga, skyddade uteplatsen på baksidan, som vetter mot allmänning och där solen skiner hela dagen.

SOVRUM 1
Vidare finner du det största sovrummet med ljust laminatgolv samt vita och blå målade väggar. Här finns gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord.

SOVRUM 2
Bostadens andra sovrum ligger direkt till vänster i hallen. Detta rum har även det vitmålade väggar och laminat på golvet. Gott om plats för möblemang och det stora fönstret vetter mot den lummiga framsidan.

BADRUM
Mycket snyggt nyrenoverat badrum, från 2022, med stilfullt vitt liggande kakel på väggarna och ljusgrått melerat klinkergolv som värms upp med elslingor. Till det har man valt vit inredning. Här finner du även en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin från 2018. Badkar, tvättställ och WC.

GÄST-WC
En liten toalett finns för dina gäster. På golvet ligger plastmatta och väggarna är målade i vinrött. Här finns wc och tvättställ.

KLÄDKAMMARE
Till sist finner du den stora praktiska klädkammaren som ligger i anslutning till hallen.
ALLMÄNT OM LÄGENHETEN
Parkering finns att hyra (köparen är alltid garanterad 1 plats).
Utan elstolpe kostar 200 kr/mån.
Med elstolpe kostar 420 kr/mån.
Träbelagd uteplats på baksida i söderläge.
Fönster från 2018.
Kallförråd i länga.

Kort fakta

Boarea
93 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 794 kr/mån
Pris
2 795 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Pia Andersson
Fastighetsmäklare
070-4206301 pia@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Jägarstigen 34
Område
Salem
Kommun
Salem
Boarea
93 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 794 kr/mån. inkl bredband och kabel-TV via Tele2.
Pris
2 795 000 kr

Byggnad

Byggnadstyp
1-plans radhus
Byggnadsår
1969
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag

Ekonomi

Pris
2 795 000 kr
Månadsavgift
4 794 kr/mån. inkl bredband och kabel-TV via Tele2
Andel i föreningen
0.24383%
Bostaden är pantsatt
Ja
Nettoskuldsättning
104 491 kr

Driftkostnader

Uppvärmning
14 244 kr
Hushållsel
14 400 kr
Vatten/avlopp
1 200 kr
Övrigt
4 416 kr
Antal personer i hushållet
4 st
Summa
34 260 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2020-05-21)
Primärtenergital
110 kWh/m2/år
Energiklass
D

Förening

Namn
Brf Salemstaden
Org.nummer
716421-5365
Föreningen äger marken?
Nej
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
384 st varav 31 st hyresrätt(er)
Antal lokaler
1 st
TV/bredband
Föreningen är ansluten till Tele2. Internet 100/10 samt basutbud tv och telefoni ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift
1316 kr (betalas av köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Kontaktperson
Anna Söderström
Telefon
08-53256271
Renoveringar
Gjorda renoveringar:
Stora insatser under de senaste åren, följande renoveringar har påbörjats/avslutats: Nya fönster. Omläggning av samtliga tak, byte av takkupol, byte av takfotsplåt, hängrännor och stuprör. Fasadrenovering/målning. Avloppsstammar. Nya packningar på värmeväxlarna. Dräneringsarbete. Större asfalteringsarbete. Relining av dag/spillvatten. Ny belysning i soprum. För fullständig information kring utförda underhåll se årsredovisning.

Kommande/pågående renoveringar:
Föreningen har en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2014 och 2043, kontakta kontoret för mer detaljer om hur du och din länga påverkas.
Parkering
Parkering finns att hyra (köparen är alltid garanterad 1 plats).
Utan elstolpe kostar 200 kr/mån.
Med elstolpe kostar 420 kr/mån.
För husvagnar finns det ett begränsat antal platser.
Kontakta kontoret, 08-532 562 71, om du önskar hyra plats.
Övrigt
Juridisk person tillåts ej som medlem i föreningen. Andrahandsuthyrning förutsätter styrelsens eller hyresnämndens medgivande. För mer information och föreningens stadgar se hemsidan http://www.salemstaden.se/
Allmänt om föreningen
Allmänt
Bostadsrättsföreningen Salemstaden registrerades redan 1991-03-11, föreningen förvärvade år 2000 tomträtten till fastigheterna Salem Jägaren 1 (Bondestigen, Skogvaktarstigen, Torparstigen och Jägarstigen) och Salem Nybyggaren 9 (Målarstigen, Murarstigen och Timmermanstigen). Föreningen är idag en av Stockholms största Br-föreningar och består av 84 stycken längor med totalt 384 st radhuslägenheter. Föreningens lägenheter har byggår/värdeår 1967 och är fördelade på 108 st om 3 rok (93 kvm), 128 st om 4 rok (105 kvm) och 148 st 5 rok (120 kvm). Av dessa så är 31 st lägenheter och 1 lokal med hyresrätt. Det finns möjlighet att nyttja tvättstuga på Bergsvägen. Vid försäljning av din lägenhet så tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbelopp som köparen betalar (prisbasbelopp år 2023 = 52.500 kr x 2,5% = 1316 kr). Om en köpare vill belåna sin bostadsrätt så tar föreningen ut en pantsättningsavgift av köparen på 1% av prisbasbelopp (prisbasbelopp år 2023 = 52.500 kr x 1% = 525 kr).

Läge och kommunikationer
Brf Salemstaden har ett centralt läge i Salem och ligger till mestadels i sydväst sluttning söder om Skyttorpsvägen där Säbytorgsvägen blir en naturlig avdelare mellan Jägaren och Nybyggaren. Salem Centrum ligger inom bekvämt gångavstånd vilket är ett litet, mysigt centrum där du finner systembolag, resturanger, butiker, service och massor av alternativ till motion och friskvård. Flera grönområden omfamnar föreningens medlemmar och Salem har även generöst med bilfria gång- och cykelvägar. Nära till både förskola och skola. Det föreligger väldigt goda kommunikationer i närområdet med flera olika alternativa busshållplatser som trafikeras av linjerna 725 (som går mellan Rönninge-Tumba), 708 (som går mellan Rönninge-Hallunda-Tumba) samt 745 (som är en måndag-fredag direktbuss mellan Salem och Fridhemsplan). Fina anslutningsmöjligheter till pendeltåg både i Rönninge och Tumba. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.

Ekonomi
De kvarvarande hyresrätterna ger föreningen löpande hyresintäkter och kommer den dagen de ombildas och säljs ge ett bra tillskott i föreningens kassa. För djupare analys se föreningens årsredovisning.
Kök Jägarstigen 34
Kök
Vardagsrum Jägarstigen 34
Vardagsrum
Badrum Jägarstigen 34
Badrum
Exteriör Jägarstigen 34
Exteriör
Uteplats Jägarstigen 34
Uteplats
Kök Jägarstigen 34
Kök
Kök Jägarstigen 34
Kök
Kök Jägarstigen 34
Kök
Kök Jägarstigen 34
Kök
Kök mot hall Jägarstigen 34
Kök mot hall
Kök Jägarstigen 34
Kök
Vardagsrum Jägarstigen 34
Vardagsrum
Vardagsrum Jägarstigen 34
Vardagsrum
Vardagsrum Jägarstigen 34
Vardagsrum
Vardagsrum Jägarstigen 34
Vardagsrum
Sovrum 1 Jägarstigen 34
Sovrum 1
Sovrum 2 Jägarstigen 34
Sovrum 2
Hall Jägarstigen 34
Hall
Hall Jägarstigen 34
Hall
Badrum Jägarstigen 34
Badrum
WC Jägarstigen 34
WC
Exteriör Jägarstigen 34
Exteriör
Exteriör Jägarstigen 34
Exteriör
Uteplats Jägarstigen 34
Uteplats
Uteplats Jägarstigen 34
Uteplats
Uteplats Jägarstigen 34
Uteplats
Planritning