Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Gubbtäppevägen 26

Rönninge / Gubbtäppevägen 26

Topprenoverat hus för dig med höga krav på ditt drömboende

Nu har du tillfälle att förvärva denna oerhört smakfullt och exklusivt renoverade villa på sin soliga uppvuxna trädgårdstomt med högt och skyddat läge. Inomhus är hela huset genomgående nyrenoverat. Intresset för inredning är starkt hos ägarna och de har skapat ett mycket vackert hem. Den mycket gediget byggda villan, med hög klass av materialval och genomtänkta detaljer med känsla och finess, har en öppen och spännande planlösning, vilket skapar en mycket social och trivsam atmosfär. De ljusa färgerna och de många fönsterna, vilka bjuder på ett generöst ljusinsläpp, ger en ljus och luftig känsla. Den stora uteplatsen som löper utmed den södra fasaden blir det självklara valet från tidig vår till senhöst och det väl tilltagna, uppvärmda och inglasade uterummet, med den sprakande braskaminen, blir ditt skönaste vardagsrum året runt, även när höststormarna tjuter och snön faller utanför huset. Livet i Rönninge är lugnt och tryggt och för den som ej känner till orten kan man säga att området är en grön oas med slående vacker natur insprängd mellan sjöarna Mälaren, Bornsjön och Uttran. Det mysiga villakvarteret i Nytorp är mycket populärt och omgivningarna är mycket barnvänliga med gångavstånd till den mindre Nytorpsskolan, flera mycket efterfrågade förskolor och buss, vilken på ca fem minuter tar dig till pendeltåg och Rönninges nyanlagda centrum, som erbjuder bl a livsmedelsbutik, sushibar, apotek, restauranger, delikatessaffär, kiosk, florist och kaffestuga. För den aktiva finns det bl a elljusspår, fotbollsplan och tennisbanor i området och på den lilla fina sjön Flaten kan du, när isen ligger på, åka skridskor eller kanske ta en promenad på den plogade isbanan. Med bil så tar det bara några minuter att komma ut på E4:an.

BESKRIVNING
Den stora och mycket fina villan erbjuder väl tilltagna sociala ytor och öppen planlösning med otroligt mysig stämning. Vid behov av ytterligare sovrum så kan det stora sovrummet på övre plan delas upp till två rum. Sällskapsrum, badrum och sovrum är fördelade på båda planen. Huset disponeras enligt följande;

ENTRÉPLAN;
En liten återvändsgata tar dig till en asfalterad uppfart med plats för tre bilar. Här står dubbelgaraget bra placerat. En stenbelagd trappa och gång tar dig fram till en välkomnande entré.

HALL
Den öppna planlösningen är optimal och skapar en mycket social och trivsam atmosfär, vilket du känner när du kliver innanför dörren och kommer in i hallen. Här är väggarna vitmålade och på golvet ligger svarta blanka klinkerplattor med vattenburen golvvärme. Gott om plats för ytterkläder erbjuds i garderober med skjutdörrar.

KÖK
Det luxuösa och generösa köket, från 2016, är rymligt och elegant, utrustat med alla tänkbara bekvämligheter för det njutningsfulla livet för både vardag och fest. Den vita inredningen är fint sammansatt med svarta granitbänkar med vitt liggande kakel över och rostfri maskinell utrustning. En stor köksö, med extra ho, erbjuder bra avlastningsytor, trevligt frukostbord och förvaringsmöjligheter samt delar av kök och matplats där ett rejält matbord för stora middagsbjudningar med vännerna lämpar sig bra. Den knastrande braskaminen är centralt placerad och kan njutas av från både kök och vardagsrum. Väggarna är ljusgrå målade och på golvet ligger enstavig ekparkett som värms upp av vattenburna golvslingor. Induktionshäll 2016, inbyggnadsugn 2016, micro 2016, spisfläkt 2016, kyl 2016, frys 2016 och diskmaskin 2016. Från köket kommer du bekvämt ut till den stora altanen.

UTEPLATS
Den stora altanen är ett sommarvardagsrum på trädgårdens soligaste plats och blir lätt det rum där man tillbringar större delen av sin tid. Här njuter du av solen från tidig morgon till middag. En markis längts hela uteplatsen kan enkelt fällas ut om det skulle behövas lite skugga.

VARDAGSRUM
Från köket och matrum är det öppet mot vardagsrummet, vilka flyter på ett smakfullt sätt samman. Det väl tilltagna och lättmöblerade vardagsrummet har ljusgrå målade väggar och golvet pryds av ekparkett, vilket värms upp av vattenburen golvvärme. Härifrån kommer du ut till uterummet.

UTERUM
Det otroligt ombonande och uppvärmda uterummet, om ca 24 kvm, används flitigt året om. Här erbjuds plats för både loungegrupp och matmöbler. Braskaminen sprakar mysigt under kyliga höst och vinterkvällar. Öppna upp dörrarna och kom direkt ut på den gulliga trädgårdstomten med plan gräsmatta som ramas in av en uppvuxen häck.

SOVRUM 1
Sovrummet på detta plan har vitmålade väggar och på golvet ligger mörk parkett. Här finns 4 inbyggda garderober. Altandörren tar dig ut till den stora uteplatsen i söderläge.

BADRUM 1
Det snygga och stilfulla badrummet, från 2021, är kaklat med liggande kakelplattor i vilsamt vitt och golvet pryds av grå klinkerplattor som värms upp av elslingor. Till det har ägarna valt svart inredning. Dusch, tvättställ, WC och handdukstork.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan, med groventré, är praktisk och funktionell ut i minsta kvadratmillimeter, med gott om plats för tvätt och klädförvaring. Här ligger klinker med elslingor på golvet och väggarna har vitmålad våtrumstapet. Tvättmaskin och torktumlare från 2014.

ÖVRE PLAN;
Trapphuset som tar dig till det övre planet har vitmålade väggar och vitmålad trappa. Ovanvåningen känns även den mycket rymlig och ljus.

ALLRUM
Det övre planet öppnar upp med ett härligt allrum där stora fönster ger ett behagligt ljusinsläpp och milsvid utsikt över trädtopparna. Med plats för tv och rymliga soffor blir detta säkert ett favoritrum att tillbringa sena kvällar i. Väggarna är grön/gråmålade och på golvet ligger ekparkett.

SOVRUM 2 / MASTER
Det största sovrummet är ett "master bedroom" i ordets rätta bemärkelse med en egen utgång till den stora balkongen och två rymliga klädkammare. Väggarna är gråmålade och på golvet ligger ekparkett. Rummet kan enkelt delas upp med en mellanvägg vilket ger flera sovrum.

BALKONG
Tilltagen balkong under tak längs hela gaveln i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Ljuvlig utsikt över grönskande vy.

SOVRUM 3
Detta sovrum har ljusbeige målade väggar och ekparkett på golvet. Stor garderob med skjutdörrar. Här finns ett kattvindsförråd.

BADRUM 2
Förstklassigt badrum, från 2017, med lyxig spakänsla. Här kan du välja om du vill ta ett varmt skumbad eller kanske bara en snabbdusch. Många sköna stunder kommer nog tillbringas i bastun. Stora klinker med en vacker grå kulör pryder väggarna. Samma vackra gråa ton fortsätter på golvet som värms upp av elslingor. Tillsammans med den sobra belysningen blir helheten ljuvlig. Den väl tilltagna skåpinredningen i mörkt trä. Badkar, dusch, tvättställ, WC och handdukstork.

KLÄDKAMMARE
En rymlig och praktisk klädkammare med gott om plats till förvaring, finns i anslutning till allrummet.

Kort fakta

Boarea
175 kvm
Antal rum
5 rum
Tomtarea
930 kvm
Pris
7 995 000 kr

Visning

Sön 21/8 kl 11:45–12:30 Välkommen på visning!
Mån 22/8 kl 19:30–20:00 Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Adress
Gubbtäppevägen 26
Område
Rönninge
Kommun
Salem
Boarea
175 kvm
Antal rum
5 rum & kök, varav 3–4 sovrum
Tomtarea
930 kvm
Pris
7 995 000 kr utgångspris

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
1981
Fasad
Mexitegel och träpanel
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster, isolerglas
Grundmur
Betong
Tak
Betongpannor
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Bergvärme
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Övriga byggnader
Stort värmeisolerat dubbelgarage med trefas el. Plats för två bilar. Friggebod från ca 2017. Stor vind med golv.
Övrigt
Inglasat uterum om ca 24 kvm.
Stor träbelagd uteplats i söderläge.
Balkong i västerläge.

- Ytterpanel målad -20
- Helt nytt kök -16
- Braskamin -15
- Bergvärme med dubbla borrhål -15
- Två nyrenoverade och helkaklade badrum
- Genomgående nya ytskikt
- Centraldammsugare
- Fiber
- Larm
- Låga driftkostnader

Tomten

930 kvm. Trädgårdstomt.

Driftkostnader

Hushållsel
25 000 kr
Vatten/avlopp
4 000 kr
Renhållning
1 900 kr
Antal personer i hushållet
2 st
Summa
30 900 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 874 kr tillkommer)

Besiktning

Förbesiktigad
Ja

Energideklaration

Status
Utförd (2014-03-14)
Prestanda
138 kWh/m2/år
Energiklass
G

Ekonomi

Taxeringsvärde
4 247 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår
1981
Byggnadsvärde
2 642 000 kr
Markvärde
1 605 000 kr
Skatt/avgift
8 874 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Totalt 12 st pantbrev om 5 350 000 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Rättigheter / gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Salem Nytorp GA:2, Gemensamhetsanläggning: Salem Nytorp GA:3, Samfällighet: Salem Nytorp S:4
Planbestämmelser
Stadsplan Tomtindelning
Exteriör Gubbtäppevägen 26
Exteriör
Exteriör Gubbtäppevägen 26
Exteriör
Exteriör Gubbtäppevägen 26
Exteriör
Exteriör Gubbtäppevägen 26
Exteriör
Exteriör Gubbtäppevägen 26
Exteriör
Kök mot matplats Gubbtäppevägen 26
Kök mot matplats
Kök Gubbtäppevägen 26
Kök
Kök Gubbtäppevägen 26
Kök
Kök Gubbtäppevägen 26
Kök
Matplats mot kök Gubbtäppevägen 26
Matplats mot kök
Vardagsrum Gubbtäppevägen 26
Vardagsrum
Uterum Gubbtäppevägen 26
Uterum
Uterum Gubbtäppevägen 26
Uterum
Uterum Gubbtäppevägen 26
Uterum
Sovrum Gubbtäppevägen 26
Sovrum
Hall Gubbtäppevägen 26
Hall
Badrum Gubbtäppevägen 26
Badrum
Tvättstuga Gubbtäppevägen 26
Tvättstuga
Allrum Gubbtäppevägen 26
Allrum
Sovrum Gubbtäppevägen 26
Sovrum
Sovrum Gubbtäppevägen 26
Sovrum
Balkong Gubbtäppevägen 26
Balkong
Sovrum Gubbtäppevägen 26
Sovrum
Badrum Gubbtäppevägen 26
Badrum
Badrum Gubbtäppevägen 26
Badrum
Bastu Gubbtäppevägen 26
Bastu
Planritning Gubbtäppevägen 26
Planritning
Planritning Gubbtäppevägen 26
Planritning
Fastighetskarta Gubbtäppevägen 26
Fastighetskarta