Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Rönningevägen 5

Rönninge / Rönningevägen 5

Stor gavelfyra i populära Brf Skönviksparken

Äntligen har du som väntat nu chansen till ditt drömboende i denna stora hörnlägenhet, belägen i den vackra Skönviksparken alldeles vid sjön Flaten. Den mycket ljusa och rymliga 4:an ligger högst upp i huset närmast sjön. Lägenheten har en stor inglasad balkong med förmiddagssol och har ett perfekt genomgående gavelläge som ger bästa ljusinsläppet från flera väderstreck. Utanför porten erbjus både lekpark och boulebana. Trots detta idylliska läge bor du även mycket centralt intill Rönninges lilla centrum där du har bl a matbutik, delikatessbutik, florist och restauranger. Vid sjön ligger bryggan där du kan sitta och titta ut över det glittrande vattnet och njuta av lugnet varma sommardagar och när isen har lagt sig och är plogad kan du sätta på dig skridskorna för en härlig tur och efteråt ta en varm kopp choklad på kaffestugan alldeles intill. Här ligger också buss och pendeltåg, vilket tar dig till Stockholm central på ca 30 min. Den bilburna tar sig snabbt till E4an. Föreningen är stabil och mycket attraktiv.

BESKRIVNING;
Perfekt belägen 4:a med högt och insynsskyddat läge i eftertraktad förening. Bostaden präglas av ett härligt ljus, generösa rum och gott om förvaringsmöjligheter. P-plats med elstolpe ingår i avgiften. Gemensam tvättstuga finns. I övrigt disponeras bostaden enligt följande;

HALL
Direkt när du kliver in i den rymliga hallen slås du av den fria utsikten och det fina ljusinsläppet. Här ligger ljus linoleummatta på golvet och väggarna är vitmålade. Gott om plats för avhängning och i anslutning till hallen finns en väl tilltagen klädkammare med både linneskåp och garderob. Hallen öppnar sig mot det härliga vardagsrummet.

VARDAGSRUM
I det lättmöblerade vardagsrummet möts du av stora fönsterpartier. Väggarna är tapetserade med en ljus ton och golven pryds av ekparkett. Här finns många möbleringsmöjligheter och planlösningen är öppen mot det trivsamma köket. Utgången till den väl tilltagna inglasade balkongen återfinns här.

INGLASAD BALKONG
Generös inglasad balkong där du kan sitta och njuta av förmiddagssolen och avnjuta en god frukost. På balkongen finns det plats för bord, stolar samt växter.

KÖK
Det praktiska köket når du från vardagsrummet samt hallen. Här har du goda förvaringsmöjligheter i skåp och skafferi som pryds av vita luckor samt gott om arbetsytor. Över de mörka laminatbänkarna sitter kakel i en varm beige ton. Väggarna har ljusa tapeter och golvet pryds av en ljus linoleummatta. Underbar matplats i ett insynsskyddat burspråk med höga fönster och fin utsikt. Här kan många gäster avnjuta maten tillsammans. Vitvaror i form av spishäll, inbyggnadsugn, spisfläkt, kyl och frys (diskmaskin ur funktion).

SOVRUM 1
Bostadens största sovrum återfinns intill hallen och erbjuder gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderober. På golvet ligger ljus linoleummatta och väggarna är klädda med ljusa tapeter, varav en vägg har laserad bröstpanel. Från det lilla fönster har du en fantastisk utsikt över sjön Flaten.

SOVRUM 2
Intill vardagsrummet återfinns det minsta sovrummet. Även här ligger det en ljus linoleummatta på golvet och väggarna är tapetserade i en ljus ton.

SOVRUM 3
Från köket kommer du in till det sista sovrummet. På golvet ligger ljus linoleummatta och väggarna är klädda med ljusa tapeter. Här finns fyra garderober.

BADRUM
Badrummet har helkaklade vita väggar, som bryts av med en bård, och på golvet ligger en ljus klinker. Badrummet är rymligt och här finns både wc, dusch, tvättställ, handdukstork och tvättmaskin.

WC
Gästtoaletten är vitmålat och på golvet ligger våtrumsmatta. Tvättställ och wc.

Kort fakta

Boarea
90.5 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
5 875 kr/mån
Pris
3 900 000 kr

Visning

Mån 2/10 kl 18:00–18:30 Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Pia Andersson
Fastighetsmäklare
070-4206301 pia@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Rönningevägen 5
Område
Rönninge
Kommun
Salem
Boarea
90.5 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
5 875 kr/mån. inkl värme, VA, kabeltv och p-plats 200:-.
Pris
3 900 000 kr

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1999
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
5 av 5. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
3 900 000 kr
Månadsavgift
5 875 kr/mån. inkl värme, VA, kabeltv och p-plats 200:-
Andel i föreningen
2.91994%
Andel av årsavgift
2.91986%
Bostaden är pantsatt
Nej
Nettoskuldsättning
486 405 kr

Driftkostnader

Hushållsel
5 000 kr
Antal personer i hushållet
1 st
Summa
5 000 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2019-11-01)
Prestanda
116 kWh/m2/år
Primärtenergital
118 kWh/m2/år
Energiklass
E

Förening

Namn
Brf Skönviksparken
Org.nummer
769603-2379
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
40 st
Antal lokaler
1 st
TV/bredband
Kabeltv (Com Hem). (Ingår i avgiften). Bredband (Large) Telefoni. (Ingår i avgiften).
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Kontaktperson
Håkan Köhler
Telefon
070-323 82 15
Parkering
Parkering med elstolpe medföljer lägenheten och hyrs för 200 kr/mån, garage finns ej. Det finns totalt 40 parkeringsplatser.
Allmänt om föreningen
Brf Skönviksparken bildades år 2000 och är en lugn och välskött förening centralt belägen i Rönninge. Föreningen består av 40 lägenheter och 1 lokal. Till samtliga lägenheter medföljer parkeringsplats i anslutning till husets entré. I hus 3 finns föreningens gemensamma tvättstuga, här finns två tvättmaskiner, två torktumlare och ett torkskåp. Cykelförråd finns samt soprum i ett separat sophus. Föreningen har en övernattningslägenhet som finns att hyra.

För analys av föreningens ekonomi se årsredovisning.
Vid försäljning av din lägenhet så tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbelopp som köparen betalar (prisbasbelopp år 2023 = 52.500 kr x 2,5% = 1313 kr). Om en köpare vill belåna sin bostadsrätt så tar föreningen ut en pantsättningsavgift av köparen på 1% av prisbasbelopp (prisbasbelopp år 2023 = 52.500 kr x 1% = 525 kr).
Exteriör Rönningevägen 5
Exteriör
Skönviksparken mot sjön Flaten Rönningevägen 5
Skönviksparken mot sjön Flaten
Vardagsrum Rönningevägen 5
Vardagsrum
Vardagsrum Rönningevägen 5
Vardagsrum
Vardagsrum Rönningevägen 5
Vardagsrum
Vardagsrum Rönningevägen 5
Vardagsrum
Balkong Rönningevägen 5
Balkong
Balkong Rönningevägen 5
Balkong
Balkong Rönningevägen 5
Balkong
Kök Rönningevägen 5
Kök
Matplats Rönningevägen 5
Matplats
Kök Rönningevägen 5
Kök
Sovrum 1 Rönningevägen 5
Sovrum 1
Utsikt från sovrum 1 Rönningevägen 5
Utsikt från sovrum 1
Sovrum 2 Rönningevägen 5
Sovrum 2
Sovrum 3 Rönningevägen 5
Sovrum 3
Sovrum 3 Rönningevägen 5
Sovrum 3
Hall Rönningevägen 5
Hall
Badrum Rönningevägen 5
Badrum
WC Rönningevägen 5
WC
Exteriör Rönningevägen 5
Exteriör
Entré Rönningevägen 5
Entré
Entré Rönningevägen 5
Entré
Skönviksparken Rönningevägen 5
Skönviksparken
Skönviksparken med bouleplan och lekplats Rönningevägen 5
Skönviksparken med bouleplan och lekplats
Planritning