Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Hällenstigen 4

Rönninge / Hällenstigen 4

Välplanerad minivilla om 3 rok med solig uteplats

Fristående Brf-minivilla om 3 rok om totalt ca 51 kvm med egen tomt, uteplats, parkeringsplats och förråd i länga. Bli den första att flytta in i denna exklusiva och nybyggda bostad, möjlig inflyttning från mars. Bostaden är ej färdigbyggd, visningen sker vid byggarbetsplatsen.

Allmän information om projektet:
Med direkt närhet till naturen ligger detta projekt med nyproducerade och energieffektiva parhus och minivillor. Projektet Rönningehöjden är arkitektritat i modern stil och byggd med kvalitetsmaterial. Visionen med Brf Rönningehöjden är att skapa ett boende som är så underhållsfritt och enkelt det kan vara för att frilägga mer tid åt familj och vänner. Skandinavisk avskalad och enkel stil med stiltypiska detaljer som fasader av stående träpaneler utan skarvar från Kebony, effektiva aluminiumfönster från Velfac, plåttak och generösa uteplatser. Här bor man med närhet till rekreation och natur.

Goda kommunikationer med busshållplats som trafikeras fler gånger per timme. Till Rönninge centrum tar det endast 15 minuter att gå med alla bekvämligheter som pendeltåg och affärer. Bilväg endast 30 minuter till Stockholms innerstad.

INTERIÖR

ENTRÉPLAN/SOUTTERRÄNGPLAN
KÖK & VARDAGSRUM
Parkettgolv och vitmålade väggar vilket är genomgående för hela bostaden. Köket är öppet mot vardagsrum med plats för både matplatsmöbler och soffgrupp. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med häll, spisfläkt, mikro och diskmaskin. Under trappen finns det ett förråd. Utanför köket finns en träbelagd uteplats.

BADRUM
Helkaklat badrum utrustat med dusch, wc, handfat, varmvattenberedare och kombi tvättmaskin.

ÖVRE PLAN
På övre planet finns två stycken sovrum samt plats för klädförvaring i garderober.

Kort fakta

Boarea
51 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
2 771 kr/mån
Pris
2 295 000 kr

Budgivning pågår

Högsta bud
2 710 000 kr
Visa budhistorik

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hällenstigen 4
Område
Rönninge
Kommun
Salem
Boarea
51 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
2 771 kr/mån
Pris
2 295 000 kr utgångspris

Byggnad

Byggnadstyp
1 plans minivilla med soutterrängvåning
Byggnadsår
2022
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Luft/luftvärmepump
Övriga byggnader
Förråd i länga

Ekonomi

Pris
2 295 000 kr
Månadsavgift
2 771 kr/mån.
Andel i föreningen
0.0371%
Bostaden är pantsatt
Nej
Energiklass

Förening

Namn
Brf Rönningehöjden
Org.nummer
769636-5068
Antal lägenheter
18 st

Allmänt

Ungefär 3 mil söder om Stockholm, med ett fantastiskt läge insprängt mellan sjöarna Mälaren, Bornsjön och Uttran, finner vi Salems kommun som är en grön oas med underbara naturområden, djupa skogar, vackra sjöar samt med ett rikt kulturhistoriskt värde.

Salems kommun är en av Stockholms läns minsta kommuner med idag ca 16 800 invånare och dessutom en av Sveriges mest barn- och ungdomstätaste. Det unika geografiska läget, familjevänliga bostäderna samt det mycket goda förbindelserna, som tar dig med tåg eller bil på ca 30 min till Stockholm, är en stor bidragande orsak till den inflyttning som sker till kommunen. Här finns även ett oerhört bra kultur-, idrotts- och friluftsliv och föreningarna är mycket aktiva när det gäller barn och unga. Garnuddens friluftsområde erbjuder olika friluftsanläggningar som Möllebadet, Garnuddens båtbrygga, elbelyst motionsspår, elbelysta gång- och cykelvägar, utegym samt tennishall, vilken drivs av Rönninge tennisklubb som är, efter snart 100 år, en anrik fin och familjär förening som även erbjuder flera utomhusbanor. Även fotboll har varit en stor del av kommunens föreningsliv sen snart 100 år tillbaka och det finns ett flertal bollplaner varav två med konstgräs. Även vid Rönninge friluftsområde finner du ett elbelyst motionsspår samt skjutbanor. För golfaren finns Salems GK, vilket är en 27-håls anläggning som är känd för kvalité och klubbkänsla. Tycker du om att sjunga finns flera körer, allt från ”Alla kan sjunga” kör till världsmästarkören Rönninge Show Chorus. För den konstintresserade har konstföreningen utställningar och arrangerar föreläsningar, utflykter, resor och kurser om konst.

Besök kommunens hemsida för mer information på www.salem.se
Exteriör Hällenstigen 4
Exteriör
Kök (exempel från Parhus) Hällenstigen 4
Kök (exempel från Parhus)
Vardagsrum (exempel från Parhus) Hällenstigen 4
Vardagsrum (exempel från Parhus)
Vardagsrum (exempel från Parhus) Hällenstigen 4
Vardagsrum (exempel från Parhus)
Sovrum (exempel från Parhus) Hällenstigen 4
Sovrum (exempel från Parhus)
Badrum (exempel från Parhus) Hällenstigen 4
Badrum (exempel från Parhus)
Planritning Hällenstigen 4
Planritning