Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Mosshagestigen 7

Salem / Mosshagestigen 7

Fin lägenhet med stor terrass i bästa solläge

Äntligen skall en fin lägenhet i ett av dessa alltid lika populära terrasshusen säljas. Det här är en dröm för dig som vill bo i lägenhet men ändå ha möjlighet att kunna omges av prunkande grönska och egna blomsterrabatter, vilket här erbjuds på den över 6 meter långa terrassen i söderläge. Lägenheten bjuder på mycket ljus genom de generöst tilltagna fönsterpartierna och har en luftig och genomtänkt planlösning som ger rymliga och lättmöblerade rum. Sällskapsytorna är väl tilltagna och representativa i såväl kök som vardagsrum. Området består av en blandad bebyggelse av hus som omges av fin växtlighet, plana gräsytor, bilfria gångvägar, lekplatser mm. Flera förskolor, skolor och buss finns på gångavstånd. Den bilburne tar sig snabbt till E4an.

BESKRIVNING;
Välkommen till denna fina 2:a belägen i populärt och lugnt område med stor härlig terrass i söderläge. Öppen och rymlig planlösning. Generöst badrum med vitt kakel och tvättavdelning. I övrigt disponeras bostaden enligt följande;

ENTRÉPLAN:

HALL
Du välkomnas av en rymlig hall med tapetserade väggar och linoleummatta på golvet. Här finns det bra med avhägningsmöjligheter för ytterkläder och ytterligare gott om plats för förvaring i den rymliga klädkammaren.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot matplatsen som angränsar till köket. Stora fönsterpartier ger rummet ett härligt ljus. Här är väggarna ljust tapetserade och på golvet ligger ekparkett. Härifrån når du utgången till den underbara och stora terrassen.

TERRASS
Stor och insynsskyddad terrass i söderläge där du kan njuta av solen större delen av dagen. Det finns gott om plats för bord, stolar, loungedel och växter. Här blickar du ut över lummig grönska och natur.

KÖK
Vidare finner du det praktiska köket där skåpen pryds av vita luckor. Över arbetsbänkarna sitter vitt kakel. Generös matplats där många gäster får plats intill det stora fönsterpartiet som vetter mot terrassen. Här finns kyl, frys och spis med häll. På golvet ligger linoluemmatta.

SOVRUM 1
Väl tilltaget master bedroom som du hittar du rakt fram i hallen. Rummet är lättmöblerat och rymmer dubbelsäng och nattduksbord. Sovrummet har ljusa tapeter och linoleummatta på golvet.

BADRUM
Badrummet har vitt kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Här finns badkar, tvättmaskin, torktumlare, tvättställ, wc samt ett vädringsfönster.
ALLMÄNT OM LÄGENHETEN
Stor terrass i söder.
Stort förråd i trapphuset utanför lägenheten.
Obligatoriskt tillägg för bredband om 164 kr (inkluderat i månadsavgiften).
Kö till parkering för 200:-/mån.
Kö till carport med elvärme 400:-/mån.

Kort fakta

Boarea
63 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 458 kr/mån
Pris
1 695 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Amanda Alwin
Fastighetsmäklare
073-2333358 amanda@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Mosshagestigen 7
Område
Salem
Kommun
Salem
Boarea
63 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 458 kr/mån. Inkl. värme, vatten och kabel-TV. Bredband om 164 kr är medräknat i avgiften..
Pris
1 695 000 kr utgångspris

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1990-1992
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
2 av 3. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
1 695 000 kr
Månadsavgift
4 458 kr/mån. Inkl. värme, vatten och kabel-TV. Bredband om 164 kr är medräknat i avgiften.
Andel i föreningen
0.2364%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
6 720 kr
Antal personer i hushållet
2 st
Summa
6 720 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2020-10-06)
Energiklass
E

Uteplats

Stor terrass i söderläge.

Förening

Namn
Brf Mosshagestigen
Org.nummer
769615-9032
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
359 st
Antal lokaler
7 st
TV/bredband
Fiber från Telenor 164 kr/mån (obligatoriskt tillägg).
Överlåtelseavgift
1208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Parkering finns att hyra för 200:-/mån (ev. kö)
Kö till carport med elvärme 400:-/mån (ev. kö)
(vid kö kan man få tillstånd att parkera på gästparkering)
Övrigt
Fastum sköter den ekonomiska förvaltningen och lägenhetsförteckningen. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade via Trygg-Hansa. För mer information och föreningens stadgar se hemsidan www.brfmosshagestigen.se
Allmänt om föreningen
Allmänt
Bostadsrättsföreningen Mosshagestigen registrerades redan 2006-12-13. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Salem Mosshagen 1 med tomtareal 103 293 kvm. Föreningen består av 61 stycken byggnader med totalt 359 st bostäder. Bostäderna har byggår/värdeår 1990-1991 och är fördelade på 20 st om 5 rok (122-125 kvm), 102 st om 4 rok (91-110 kvm), 113 st om 3 rok (74-89 kvm), 55 st om 2 rok (51-72 kvm) och 32 st 2 rkv (32 kvm), 37 st om 1 rok (42-49 kvm). Sju stycken lokaler (alla uthyrda). Det finns 266 parkeringsplatser att hyra varav 63 med carport. Föreningslokal samt bastu finns att hyra. Flera lekplatser finns i området. Vid försäljning av din lägenhet så tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbelopp som köparen betalar (prisbasbelopp år 2022 = 48.300kr x 2,5% = 1208 kr). Om en köpare vill belåna sin bostadsrätt så tar föreningen ut en pantsättningsavgift av köparen på 1% av prisbasbelopp (prisbasbelopp år 2022 = 48.300 kr x 1% = 483 kr).

Läge och kommunikationer
Brf Mosshagestigen har ett fint läge i Salems nordöstra del, angränsar till Söderby och Uttran. Salem Centrum ligger inom gångavstånd vilket är ett litet, mysigt centrum där du finner banker, systembolag, resturanger, butiker, service och massor av alternativ till motion och friskvård. Flera grönområden omfamnar föreningens medlemmar och Salem har även generöst med bilfria gång- och cykelvägar. Nära till både förskola och skola. Det föreligger väldigt goda kommunikationer i närområdet med flera olika alternativa busshållplatser som trafikeras av linjerna 725 (som går mellan Rönninge-Tumba), 708 (som går mellan Rönninge-Hallunda-Tumba) samt 745 (som är en måndag-fredag direktbuss mellan Salem och Fridhemsplan). Fina anslutningsmöjligheter till pendeltåg både i Rönninge och Tumba. För den bilburne så tar det bara några minuter att komma ut på E4:an.

Ekonomi
För fullständig information kring föreningens ekonomi och nyckeltal läs årsredovisningen.
Vardagsrum Mosshagestigen 7
Vardagsrum
Vardagsrum Mosshagestigen 7
Vardagsrum
Solig terrass Mosshagestigen 7
Solig terrass
Solig terrass Mosshagestigen 7
Solig terrass
Vardagsrum mot kök Mosshagestigen 7
Vardagsrum mot kök
Kök Mosshagestigen 7
Kök
Kök Mosshagestigen 7
Kök
Kök Mosshagestigen 7
Kök
Kök Mosshagestigen 7
Kök
Kök mot matplats Mosshagestigen 7
Kök mot matplats
Matplats Mosshagestigen 7
Matplats
Matplats Mosshagestigen 7
Matplats
Sovrum Mosshagestigen 7
Sovrum
Badrum Mosshagestigen 7
Badrum
Hall Mosshagestigen 7
Hall
Brf Mosshagestigen Mosshagestigen 7
Brf Mosshagestigen
Planritning