Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Trädgårdsmästarstigen 10

Salem / Trädgårdsmästarstigen 10

Fantastiskt fin gaveltrea med fint läge och solig balkong i syd

Välkomna till denna fantastiskt fina gaveltrea i toppskick med ett perfekt läge och solig balkong i syd. En mycket välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående, stilrena materialval såsom ekparkett och vitmålade väggar. Fönster i två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp. Utsikt över lummig grönska som gör lägenheten insynsskyddad. Helkaklat badrum med golvvärme. Här bor du i en populär och välskött förening. Närområdet erbjuder härliga grönområden och den aktive kommer snabbt till löparspår, svampskog, badplats och busshållplats.

PLANLÖSNING
En mycket fin och välskött trea med genomtänkt planlösning med stora sociala ytor där sovrummen är placerade för sig. Lägenheten är genomgående ljus med ekparkett och är i övrigt disponerad enligt följande:

HALL
Välkomnande och rymligt hall med vita väggar och ekparkett på golvet. Hallen är möblerbar och fortsätter in i lägenheten där du finner tre stycken platsbyggda garderober med plats för avhängning av kläder samt extra förvaringsmöjligheter. Hallen binder samman samtliga rum.

VARDAGSRUM/KÖK
Vidare kommer du in i lägenhetens största rum, vilket är ett kombinerat kök och vardagsrum i öppen planlösning. Detta rum ligger på gaveln av huset och här flödar ljuset in från två väderstreck. Det moderna köket ger en exklusiv känsla samtidigt som det erbjuder generösa arbetsytor och praktisk förvaring i skåp och förvaringsutrymmen. Skåpsluckorna är vita med handtag av borstad chrom, under skåpen finns inbyggd belysning, bänkskivan är mörkgrå och ovanför bänken sitter stora vita kakelplattor. Vitvarorna består av en fullstor kyl och frys, varmluftsugn, spisfläkt samt spishäll, integrerad diskmaskin samt inbyggd microvågsugn. Här ryms ett matbord med plats för dig och dina middagsgäster.

I vardagsrummet finns det gott om plats för soffgrupp, bord samt annat möblemang. Väggarna är fortsatt vita och här finner du även utgången till lägenhetens soliga balkong.

BALKONG
På den ca 8 kvm stora balkongen ryms både möbler, växter och grill. Balkongen ligger i bästa sydläge med många soltimmar. Härifrån har du en trevlig utsikt mot de lummiga träden och grönområden.

SOVRUM 1
Detta sovrum är lägenhetens största med plats för dubbelsäng, nattduksbord samt ytterligare möblering. Här finns goda förvaringsmöjligheter i fyra stycken garderober. På golvet ligger ekparkett och väggarna är fortsatt vita.

SOVRUM 2 / BARNRUM
Sovrum 2 är det mindre sovrummet som idag är barnrum. Rummet kan användas som både kontor eller walk in closet. Här finns två garderober och rummet disponeras idag som ett extra sovrum med arbetsplats. Väggarna är vita och på golvet ligger ekparkett.

BADRUM
Ett väl tilltaget badrum med genomgående fina materialval. Badrummet är helkaklat med lättskött ljust kakel och på golvet ligger grått klinker med skön golvvärme. Här finns tvättställ med kommod, WC, dusch samt tvättmaskin och torktumlare med en anpassad arbetsbänk.

Kort fakta

Boarea
78.3 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 992 kr/mån
Pris
2 495 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com

Extra kontaktperson

Amanda Alwin
Fastighetsmäklare
073-2333358 amanda@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Trädgårdsmästarstigen 10
Område
Salem
Kommun
Salem
Boarea
78.3 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 992 kr/mån. Inkl. värme, vatten och grundutbud av kabel-TV & fast avgift för bredband och telefoni.
Pris
2 495 000 kr utgångspris

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2010/2011
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Våningsplan
3 av 4. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
2 495 000 kr
Månadsavgift
4 992 kr/mån. Inkl. värme, vatten och grundutbud av kabel-TV & fast avgift för bredband och telefoni
Andel i föreningen
1.91508%
Andel av årsavgift
1.9151%
Bostaden är pantsatt
Ja
Nettoskuldsättning
1 444 751 kr

Driftkostnader

Hushållsel
8 340 kr
Antal personer i hushållet
4 st
Summa
8 340 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2014-03-26)
Prestanda
46 kWh/m2/år
Energiklass
C

Förening

Namn
Brf Tennfatet
Org.nummer
769608-6516
Föreningen äger marken?
JA
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
72 st varav 16 st hyresrätt(er)
TV/bredband
Föreningen är ansluten till fiber via Telia. I månadsavgiften ingår grundutbud på TV-kanaler samt bredband och telefoni.
Överlåtelseavgift
1312 kr (betalas av köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
JA
Kontaktperson
Fadi Khadory
Telefon
0739061961
Renoveringar
Fasadmålning 2015.
Ventilationsbesiktning 2018.
Utomhusbelysning utbytt till LED 2019.
Baksidan av husen målade 2019.
Parkering
22 stycken carport, samt ytterligare 61 p-platser och 5 st gästparkeringar.
Carport kostar 500 kr/mån.
P-plats kostar 330 kr/mån
Övrigt
SBC sköter den ekonomiska förvaltningen och lägenhetsförteckningen. Juridisk person tillåts ej som medlem i föreningen. Andrahandsuthyrning förutsätter styrelsens eller hyresnämndens medgivande. För mer information läs årsredovisning samt föreningens stadgar.
Allmänt om föreningen
Allmänt
Bostadsrättsföreningen Tennfatet bildades 2002-08-22. Föreningen äger fastigheten Salem Trädgårdsmästaren 1, och upplåter 72 st lägenheter varav 56 med bostadsrätt samt 16 hyreslägenheter (40 st är 3 rok och 32 st om 2 rok). Husen stod färdiga för inflyttning år 2011. I anslutning till bostadsområdet finns gemensam lekplats, miljöhus samt teknikhus.

Läge och kommunikationer
De boende i Brf Tennfatet har ett fint läge i Salem, nära till natur och grönområden samt trivsamt angränsande mot den växande kommundelen Söderby. Köpcentrumet i Salem ligger inom relativt bekvämt gångavstånd vilket är ett litet, mysigt centrum där du finner banker, systembolag, restauranger, butiker, service och massor av alternativ till motion och friskvård. Salem har generöst med bilfria gång- och cykelvägar samt närhet till både förskola och skola. Det föreligger väldigt goda kommunikationer i närområdet med flera olika alternativa busshållplatser som trafikeras av linjerna 725 (som går mellan Rönninge-Tumba), 708 (som går mellan Rönninge-Hallunda-Tumba) samt 745 (som är en måndag-fredag direktbuss mellan Salem och Fridhemsplan). Fina anslutningsmöjligheter till pendeltåg både i Rönninge och Tumba.

Ekonomi
För djupare analys se föreningens årsredovisning. Vid försäljning av din lägenhet så tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbelopp som köparen betalar (1313 kr). Om en köpare vill belåna sin bostadsrätt så tar föreningen ut en pantsättningsavgift av köparen på 1% av prisbasbelopp (525 kr).
Vardagsrum Trädgårdsmästarstigen 10
Vardagsrum
Kök Trädgårdsmästarstigen 10
Kök
Kök Trädgårdsmästarstigen 10
Kök
Matplats Trädgårdsmästarstigen 10
Matplats
Vardagsrum Trädgårdsmästarstigen 10
Vardagsrum
Balkong Trädgårdsmästarstigen 10
Balkong
Vardagsrum Trädgårdsmästarstigen 10
Vardagsrum
Vardagsrum Trädgårdsmästarstigen 10
Vardagsrum
Vardagsrum Trädgårdsmästarstigen 10
Vardagsrum
Sovrum 1 Trädgårdsmästarstigen 10
Sovrum 1
Sovrum 2 Trädgårdsmästarstigen 10
Sovrum 2
Duschrum med tvättutrustning Trädgårdsmästarstigen 10
Duschrum med tvättutrustning
Hall Trädgårdsmästarstigen 10
Hall
Exteriör Trädgårdsmästarstigen 10
Exteriör
Planritning Trädgårdsmästarstigen 10
Planritning