Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Kantarellstigen 75

Salem / Kantarellstigen 75

Gavelradhus på stor och solig hörntomt

Fantastiskt gavelradhus på en stor solig hörntomt med ett lugnt och insynsskyddat läge. Framsidan erbjuder en plan trädgårdstomt med sol från tidig morgon. Via trappan vid husets gavel tar du dig till den insynsskyddade baksidan med sol från tidig eftermiddag till kväll. Trädgården har allt du kan önska såsom plats för lek, odling och planteringar samt uteplatser för olika tillfällen. De allra varmaste dagarna kan du ta skydd under markisen och när det regnar kan du nyttja den del av uteplatsen som är under tak. Optimal planlösning med de sociala ytorna på det övre planet och sovrummen på entréplanet. I dagsläget finns tre väl tilltagna sovrum, med möjlighet till fem sovrum. Genomgående fint skick med renoverat kök och två helkaklade badrum med klinker. Takpapp från 2014. 3-glasfönster från 2012. Tillgång till garage i länga och parkeringsplats. Boendemiljön är bästa tänkbara med närhet till såväl förskolor, skola, kommunikationer och närservice.

BESKRIVNING;
Välkommen till detta perfekt belägna gavelradhus som erbjuder dig allt du kan önska och lite till. Med sitt unika läge och fina skick är detta en bostad som passar den kräsne. På det övre planet har man öppnat upp två sovrum för att få större sociala ytor, detta är enkelt att återställa om man är i behov av flera sovrum. Huset präglas av moderna materialval, stora fönsterpartier och ljusa färger. I övrigt disponeras bostaden enligt följande;

ENTRÉPLAN
HALL
Rymlig hall där väggarna är tapetserade i en varm beige ton och på golvet ligger fin ekparkett vilket är genomgående för huset. Gott om plats för avhängning på krokar och längre in i hallen finner du en klädkammare för ytterligare förvaring. I klädkammaren finner du pannan från 2005 (automatiken är ur funktion så denna sköts manuellt).

SOVRUM 1
Direkt till vänster i hallen finner du ett generöst sovrum med fönster som vetter mot den lugna framsidan. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade med en fondtapet.

SOVRUM 2
Detta rum disponeras idag som en walk in closet med skjutdörrsgarderober som sträcker sig längst väggen. Det finns fortfarande gott om plats för säng och nattduksbord. På golvet ligger ekparkett och väggarna pryds av blommiga tapeter.

SOVRUM 3/ALLRUM
I soutterängdelen har man satt in ett stort gavelfönster som gör att man kan nyttja detta rum som ett extra sovrum eller allrum. Även här ligger ekparkett på golvet och väggarna är beigemålade.

FÖRRÅD
I anslutning till sovrum 3 ligger ett praktiskt förråd med gott om plats för förvaring.

BADRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv som värms upp av elslingor. Här finns tvättställ med kommod, wc och tävttutrustning i form av tvättmaskin och torktumlare. Förberett för dusch.

ÖVRE PLAN
HALL
Trapphuset leder dig till det övre planet och den ljusa hallen som erbjuder förvaringsmöjligheter i en fem garderober samt angränsar till ytterligare en rymlig klädkammare. På golvet ligger fortsatt ekparkett och väggarna är målade.

KÖK
Renoverat Ikea-kök med en stor matplats i anslutning. Köket har stilrena skåpsluckor i vitt och ovanför de generösa arbetsbänkarna i ek sitter beigemelerat kakel. På golvet ligger fortsatt ekparkett och väggarna är vitmålade. Vitvaror i from av spis med häll, ugn, mikro i högskåp, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Här finns utgången till den magiska baksidan.

UTEPLATS
Kliv ut till den insysnskyddade oasen som omringas av prunkande grönska och njut av solens strålar. Här kan du möblera med flertal sittgrupper, solbäddar och loungegrupper. En del av den träbelagda uteplatsen är under tak och det finns även en markis att fälla ut under sommarens varmaste dagar.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, kontorshörna, bokhyllor eller annat möblemang efter önskemål. På golvet ligger ekparkett och väggarna är gråmålade med en fondvägg.

BADRUM
Det fina badrummet pryds av kakel på väggarna och på golvet ligger grått klinker. Här finns duschkabin, handdukstork, spegelskåp, tvättställ med kommod och wc.

Kort fakta

Boarea/biarea
125/30 kvm
Antal rum
4 rum
Tomtarea
400 kvm
Upplåtelseform
Tomträtt

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Amanda Alwin
Fastighetsmäklare
073-2333358 amanda@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Adress
Kantarellstigen 75
Område
Salem
Kommun
Salem
Boarea/biarea
125/30 kvm
Antal rum
4 rum & kök, varav 3–5 sovrum
Tomtarea
400 kvm
Pris
4 195 000 kr utgångspris

Byggnad

Byggnadstyp
1-plan gavelradhus med souterrängvåning
Byggnadsår
1970
Fasad
Trä och Siporex
Stomme
Lättbetong
Fönster
3-glas
Tak
Papp
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Vattenburen El
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Ventilation
Självdrag
Övriga byggnader
Garage i länga. Förråd i länga. Bod på tomten 2020.
Övrigt
Fiber indraget.
Ventiler i samtliga rum.
3-glasfönster 2013.
Takpapp 2013.
Ikea-kök 2002.
Badrum 2003/2004

Tomten

400 kvm. Trädgårdstomt.
Energiklass

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 635 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår
1970
Byggnadsvärde
1 535 000 kr
Markvärde
1 100 000 kr
Skatt/avgift
8 524 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Totalt 12 st pantbrev om 2 552 500 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Rättigheter / gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Salem Kantarellen GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Övrigt
Planbestämmelser
Stadsplan Ändring Av Dp
Exteriör Kantarellstigen 75
Exteriör
Stor hörntomt med sol från morgon till kväll Kantarellstigen 75
Stor hörntomt med sol från morgon till kväll
Träbelagd uteplats på baksidan, delvis under tak Kantarellstigen 75
Träbelagd uteplats på baksidan, delvis under tak
Sol från tidig eftermiddag till kväll Kantarellstigen 75
Sol från tidig eftermiddag till kväll
Lummig oas Kantarellstigen 75
Lummig oas
Plats för solbäddar, matplats och loungegrupp Kantarellstigen 75
Plats för solbäddar, matplats och loungegrupp
Högt insynsskyddat läge Kantarellstigen 75
Högt insynsskyddat läge
 Kantarellstigen 75
Trappa längst gaveln ner till framsidan Kantarellstigen 75
Trappa längst gaveln ner till framsidan
Plan trädgårdstomt med bästa solläge Kantarellstigen 75
Plan trädgårdstomt med bästa solläge
Planritning
Planritning