Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Skogsrovägen 3

Rönninge / Skogsrovägen 3

Fin 3:a med toppläge nära Rönninge Centrum

Välkommen till denna fina genomgående gavellägenheten, vilken ligger i ett vackert flerbostadshus med grönskande omgivningar. Den öppna planlösningen tillsammans med takhöjden på 2,60 samt de höga fönsterna ger bästa ljusinsläppet från flera väderstreck. Ytorna är väl disponerade vilket gör att lägenheten känns rymlig. På den stora balkongen sitter du helt skyddat från insyn och solen når dit redan mitt på dagen och stannar ända till solnedgången. Den lugna gården och husen med sina ljusa vackra träfasader, som hämtat inspiration från Rönninges gamla byggtraditioner, bjuder på en rogivande landsbygdskänsla. Du har också nära till Rönninge Centrum, där du hittar såväl trevliga butiker som goda restauranger och bra kommunikationer med pendeltåg och buss. Där finner du även den härliga Skönviksparken, alldeles intill sjön Flaten, där du bl a kan spela boule och har en lekplats för det minsta.

BESKRIVNING Med lättmöblerade och generösa rum har bostaden en genomtänkt planlösning som inbjuder till umgänge. Bostaden disponeras enligt följande;

PLANLÖSNING;

HALL
Hallen erbjuder bra med avhängningsmöjligheter samt tre garderober för extra förvaring. Väggarna är ljusgrå målade och på golvet ligger fint ekgolv. Hallen binder samman rummen.

KÖK
Köket och vardagsrummet med den öppna ytan erbjuder ett generöst utrymme för ditt umgänge. Det fullutrustade Vedumköket är hörnstenen i detta trivsamma hem. Här har ägaren valt björkluckor och över de ljusa laminatbänkarna sitter stilrena vita kakelplattor. På golvet ligger vackert ekgolv och väggarna är målade i en varm beige ton. Spis med häll 2003, spisfläkt 2003, diskmaskin 2003, side by side kyl/frys med is- och vattenmaskin 2017. Från köket öppnar du upp altandörren och kliver ut till den stora balkongen.

BALKONG
Stor balkong i västerläge där solen hittar fram från förmiddag till kväll. Här finns gott om plats för bord och stolar.

VARDAGSRUM
Det väl tilltagna vardagsrummet är mysigt med ljusmålade väggar och ekgolv. Här ryms en generös soffgrupp. Det stora fönsterpartiet bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp samt vacker utsikt med fri sikt.

SOVRUM 1
Båda sovrummen ligger rogivande där det tysta läget gör att du sover gott hela natten. Det första sovrummet är rejält tilltaget med plats för såväl en stor dubbelsäng som förvaring och arbetshörna. Flera höga garderober ger effektiv förvaring. Här bjuds på en mysig känsla med ljusgrå målade väggar och grå heltäckningsmatta på golvet.

SOVRUM 2
Vägg i vägg ligger nästa sovrum, vilket har gråmålade väggar samt ekgolv. Den rymliga garderoben med skjutdörrar ger gott om förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Slutligen finner du det fint inredda badrummet vilket är helkaklat i vitt med ljusblå bård (som idag täcks med svart kakeldekor) och på golvet ligger en ljusgrå våtrumsmatta från 2017. Badkar med tassar, tvättställ med lådkommod, WC och handdukstork. Här har man bekvämligheter som tvättmaskin/torktumlare 2019.
Viktig information med anledning av coronaviruset Covid-19

Då vi på Pia Andersson Fastighetsbyrå värnar om våra kunder och medarbetare och då vi vill minska risken för smittspridning vidtar vi flera åtgärder rörande våra arbetsrutiner och önskar att vi tillsammans hjälps åt för att förhindra smittspridning.

Vi håller bokade visningar för att kunna begränsa antalet samtidiga visningskunder så det inte blir för trångt. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta och noggrant med tvål.Vi välkomnar dig på visningar och möten utan att ta i hand. Vi tillhandahåller engångshandskar samt handsprit på visningar.

Vi önskar att spekulanter, säljare och köpare som har några symptom eller om du har varit i kontakt med någon som har symptom, avstår ifrån visning eller andra möten. Detsamma gäller självklart för alla medarbetare på Pia Andersson Fastighetsbyrå. Det finns många alternativ för visningar, privata eller digitala, och de flesta andra möten går att genomföra digitalt. Hör av dig så hittar vi en lösning som känns trygg för dig.

Kort fakta

Boarea
70 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 684 kr/mån
Pris
2 690 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Pia Andersson
Fastighetsmäklare
070-4206301 pia@pianfa.com

Extra kontaktperson

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Skogsrovägen 3
Område
Rönninge
Kommun
Salem
Boarea
70 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 684 kr/mån. inkl värme, vatten, kabel-tv, p-plats med elstolpe.
Pris
2 690 000 kr utgångspris

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2002/2003
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
1 av 3. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
2 690 000 kr
Månadsavgift
4 684 kr/mån. inkl värme, vatten, kabel-tv, p-plats med elstolpe
Andel i föreningen
1.9151%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
7 200 kr
Summa
7 200 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2019-02-07)
Prestanda
149 kWh/m2/år
Energiklass
E

Förening

Namn
Brf Vilhelmsdalsterrassen
Org.nummer
769607-2805
Föreningens ekonomi
Inga förändringar av årsavgifterna under 2018 enligt årsredovisningen 2018.
Föreningen äger marken?
Ja.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
52 st
TV/bredband
Bredband via ComHem. Uppkopplingsavgift tillkommer beroende på hastighet. Kabel-TV via ComHem ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av köpare)
Pantsättningsavgift
476 kr
Kontaktperson
Gunnar Jedling
Telefon
0705174918
Parkering
P-plats med elstolpe ingår i månadsavgiften. Det finns 6 st gästparkeringar på angivna platser.
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Vilhelmsdalsterrassen är en äkta bostadsrättsföreningen som bildades 2003. Här finns 52 st lägenheter fördelat på 9 st bostadsbyggnader med blandat fyrfamiljshus och flerbostadshus. Här finns 2 st sophus att tillgå samt en gemensam lekpark. Till lägenheten hör ett förråd beläget på markplan.

Vid försäljning av din lägenhet så tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbelopp som köparen betalar. Om en köpare vill belåna sin bostadsrätt så tar föreningen ut en pantsättningsavgift av köparen på 1% av prisbasbelopp.
Vardagsrum Skogsrovägen 3
Vardagsrum
Sovrum 1 Skogsrovägen 3
Sovrum 1
Sovrum 2 Skogsrovägen 3
Sovrum 2
Badrum Skogsrovägen 3
Badrum
Exteriör Skogsrovägen 3
Exteriör
 Skogsrovägen 3
Vardagsrum Skogsrovägen 3
Vardagsrum
Vardagsrum Skogsrovägen 3
Vardagsrum
Vardagsrum Skogsrovägen 3
Vardagsrum
Vardagsrum/kök Skogsrovägen 3
Vardagsrum/kök
Vardagsrum/kök Skogsrovägen 3
Vardagsrum/kök
Kök Skogsrovägen 3
Kök
Kök Skogsrovägen 3
Kök
Kök Skogsrovägen 3
Kök
Hall Skogsrovägen 3
Hall
Badrum Skogsrovägen 3
Badrum
Balkong Skogsrovägen 3
Balkong
Exteriör Skogsrovägen 3
Exteriör
Planritning Skogsrovägen 3
Planritning