Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Rönninge Torg 14

Rönninge / Rönninge Torg 14

Toppenfin 3:a med stor inglasad balkong och med centralt läge i Rönninge

Välplanerad och mycket fin 3:a med gavelläge, belägen vid Rönninge Centrum, i ett ståtligt bostadsområde som växt fram mitt i hjärtat av Rönninge alldeles intill sjön Flaten och den vackra Skönviksparken. Smakfulla och enhetliga materialval samt hög kvalité präglar den vackra lägenheten. Stora och höga fönster i tre väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en takhöjd på 2,6 meter ger rymd. Lägenhetens generösa inglasade balkong, om ca 9 kvm, ligger i nordvästläge mot den underbara och grönlummiga innergården. Här har du möjlighet att påta i föreningens gemensamma odlingsplatser och avsluta dagen med att grilla på innergården vilket gör att du kommer att trivas extra bra. För att ta vara på det sjönära läget kommer det bli en smitväg ner till sjön, där det kommer anläggas en brygga. Boendemiljön är bästa möjliga och erbjuder närhet till service, förskolor, skola och mycket goda kommunikationer. Pendeltåg som tar dig till Södertälje på ca 10 min och Stockholm på ca 30 min. Du kan välja buss om du ska till Salem, Söderby, Uttran, Tumba eller Hallunda. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.

BESKRIVNING
Lägenheten ligger med perfekt läge mellan Rönninge Centrum, sjön Flaten och den vackra Skönviksparken samt utmärkta kommunikationer. Mycket kvadratsmart med en öppen och ljus planlösning. Genomgående vitmålade väggar samt ekparkett på golven i alla rum.
Lägenheten disponeras enligt följande;

HALL
Du välkomnas av en rymlig hall. Här finns en hatthylla i ek att hänga av sig ytterkläderna på. Det finns även plats för en byrå eller avlastningsbord om man vill ha ytterligare förvaring. Hallen är vitmålad och på golvet ligger eklamellparkett. Här står en fristående garderob.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet öppnar upp sig från hallen och är väl tilltaget med gott om plats för både soffgrupp och matbord. Här flödar ljuset in från höga fönster i två väderstreck. Vitmålade väggar och eklamellparkett. Härifrån når du utgången till lägenhetens stora inglasade balkong

INGLASAD BALKONG
Härlig inglasad balkong, om ca 9 kvm, i skönt nordvästläge. Här får du gott och väl plats med loungegrupp samt bord och stolar.

KÖK
Öppet från vardagsrummet ligger det stilrena köket där snickerierna är från Vedum och har detaljer som olika färgsättning i vitt och ljusgrått på bänkskåp och väggskåp. Detta tillsammans med en marmorliknande bänkskiva i laminat och kakelplattor som sätts i halvstensförband för att ge köket en modern känsla. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger eklamellparkett. Samtliga vitvaror är från Siemens med induktionshäll 2018, diskmaskin 2018, fristående kyl och frys 2018, inbyggnadsugn 2018, mikrovågsugn 2018 och spiskåpan i vitt är från Swegon 2018.

SOVRUM 1
Direkt till vänster från hallen ligger det första sovrummet, vilket har vitmålade väggar och eklamellparkett på golvet.

SOVRUM 2
Det största sovrummet, master bedroom, är rymligt och har vitmålade väggar och på golvet ligger eklamellparkett. Här får du plats med en dubbelsäng och nattduksbord. Här finns en dubbelgarderob.

BADRUM
Badrummet har ljusgrå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Ett högt fönster ger ljusinsläpp. Här finns WC från Gustavsberg, tvättställ med vit kommod och ovan hänger spegel med belysning från Vedum. Duschhörna med raka duschväggar i frostat glas. Handdukstork. Det finns tvättmaskin 2018 och torktumlare 2018 under en grå arbetsbänk i laminat.

WC
Fin liten gästtoalett med ljusgrå klinker på golv och vitmålade väggar. Stänkskydd bakom tvättställ med vitt kakel. WC och tvättställ. Spegel med hylla och belysning från Vedum.

KLÄDKAMMARE
Praktisk klädkammare inredd med hylla och stång från Elfa. Här står en fristående garderob.
Viktig information med anledning av coronaviruset Covid-19

Då vi på Pia Andersson Fastighetsbyrå värnar om våra kunder och medarbetare och då vi vill minska risken för smittspridning vidtar vi flera åtgärder rörande våra arbetsrutiner och önskar att vi tillsammans hjälps åt för att förhindra smittspridning.

Vi håller bokade visningar för att kunna begränsa antalet samtidiga visningskunder så det inte blir för trångt. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta och noggrant med tvål.Vi välkomnar dig på visningar och möten utan att ta i hand. Vi tillhandahåller engångshandskar samt handsprit på visningar.

Vi önskar att spekulanter, säljare och köpare som har några symptom eller om du har varit i kontakt med någon som har symptom, avstår ifrån visning eller andra möten. Detsamma gäller självklart för alla medarbetare på Pia Andersson Fastighetsbyrå. Det finns många alternativ för visningar, privata eller digitala, och de flesta andra möten går att genomföra digitalt. Hör av dig så hittar vi en lösning som känns trygg för dig.

Kort fakta

Boarea
88 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 544 kr/mån
Pris
3 495 000 kr

Visning

Sön 6/12 kl 12:15–12:45 Välkommen på visning! Kontakta mäklaren för digital- eller privatvisning

Ansvarig mäklare

Pia Andersson
Fastighetsmäklare
070-4206301 pia@pianfa.com

Extra kontaktperson

Amanda Alwin
Fastighetsmäklare
073-2333358 amanda@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Rönninge Torg 14
Område
Rönninge
Kommun
Salem
Boarea
88 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 544 kr/mån. Inkl värme, VA och Telia tripple play.
Pris
3 495 000 kr utgångspris

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2016-2018
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, typ FTX
Våningsplan
2 av 4. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
3 495 000 kr
Månadsavgift
5 544 kr/mån. Inkl värme, VA och Telia tripple play
Andel i föreningen
2.9479%
Andel av årsavgift
2.9479%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
3 360 kr
Summa
3 360 kr
Energiklass

Förening

Namn
Brf Trädgårdslunden
Org.nummer
769632-0774
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
37 st
TV/bredband
Telia Triple Play ingår i månadsavgiften, vilket innehåller bredband, digital-TVkanaler, digitalbox och abonnemang för IP-telefoni (samtalskostnad tillkommer).
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av köpare)
Pantsättningsavgift
473 kr
Parkering
43 parkeringsplatser finns att hyra till en kostnad av 300kr/mån.
8 av dessa parkeringsplatser har motorvärmare/laddningsstolpar, 16A för elbil, till en kostnad av ca 400kr/mån. Förbrukningsavgift tillkommer.
Allmänt om föreningen
Allmänt
Bostadsrättsföreningen Trädgårdslunden med org.nr 769632-0774 byggår 2018. Föreningen består av 37 st lägenheter i 4 st huskroppar samt en gästlägenhet om ca 34 kvm.
Lägenheterna är fördelade om
2 st 2 rok om 43 kvm
2 st 2 rok om 49 kvm
1 st 2 rok om 50 kvm
2 st 2 rok om 53 kvm
2 st 2 rok om 58 kvm
6 st 2-3 rok om 63 kvm
2 st 3 rok om 71 kvm
9 st 3 rok om 88 kvm
1 st 3 rok om 90 kvm
2 st 4 rok om 98 kvm
4 st 4 rok om 115 kvm
4 st 5 rok om 107 kvm
Ouppvärmda vindsförråd, om ca 7-13, kvm ingår till varje lägenhet.

Läge och kommunikationer
Brf Trädgårdslunden kommer ligga vid Rönninge Centrum, där du finner restauranger, butiker, service, motion och friskvård. Tillsammans med Salems kommun är Småa med och utvecklar Rönninge Centrum med fler bostäder, butiker och restauranger. Natur/grönområden omfamnar föreningens medlemmar. Det föreligger väldigt goda kommunikationer i närområdet. Pendeltåg som tar dig till Södertälje på ca 10 min och Stockholm på ca 30 min. Du kan välja buss om du ska till Salem, Söderby, Uttran, Tumba eller Hallunda. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.
Exteriör Rönninge Torg 14
Exteriör
Kök mot vardagsrum Rönninge Torg 14
Kök mot vardagsrum
Vardagsrum Rönninge Torg 14
Vardagsrum
Vardagsrum Rönninge Torg 14
Vardagsrum
Kök Rönninge Torg 14
Kök
 Rönninge Torg 14
Inglasad balkong Rönninge Torg 14
Inglasad balkong
Inglasad balkong Rönninge Torg 14
Inglasad balkong
Vardagsrum Rönninge Torg 14
Vardagsrum
Vardagsrum Rönninge Torg 14
Vardagsrum
Kök Rönninge Torg 14
Kök
Hall och del av kök Rönninge Torg 14
Hall och del av kök
Sovrum 2 Rönninge Torg 14
Sovrum 2
Sovrum 1 Rönninge Torg 14
Sovrum 1
Badrum Rönninge Torg 14
Badrum
WC Rönninge Torg 14
WC
Innergård Rönninge Torg 14
Innergård
Flygfoto Rönninge Torg 14
Flygfoto
Skönviksparken Rönninge Torg 14
Skönviksparken
Skönviksparken Rönninge Torg 14
Skönviksparken
Skönviksparken Rönninge Torg 14
Skönviksparken
Sjön Flaten Rönninge Torg 14
Sjön Flaten
Rönninge centrum Rönninge Torg 14
Rönninge centrum
Bergviks brygga Rönninge Torg 14
Bergviks brygga
Garnudden Rönninge Torg 14
Garnudden
Garnudden Rönninge Torg 14
Garnudden
Nytorp Rönninge Torg 14
Nytorp
Nytorp Rönninge Torg 14
Nytorp
Rönninge skola Rönninge Torg 14
Rönninge skola
Flygfoto Rönninge Torg 14
Flygfoto
Planritning