Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Hällenstigen 2B

Rönninge / Hällenstigen 2B

Parhus om 4 rok fördelat på 130 kvm

Med direkt närhet till naturen ligger detta projekt med nyproducerade och energieffektiva parhus och minivillor. Projektet Rönningehöjden är arkitektritat i modern stil och byggd med kvalitetsmaterial. Bostäderna smälter in i området som om husen alltid har funnits där.

Preliminär inflyttning - kvartal 3 2021.

Visionen med Brf Rönningehöjden är att skapa ett boende som är så underhållsfritt och enkelt det kan vara för att frilägga mer tid åt familj och vänner. Skandinavisk avskalad och enkel stil med stiltypiska detaljer som fasader av stående träpaneler utan skarvar från Kebony, effektiva aluminiumfönster från Velfac, plåttak och generösa uteplatser. Här bor man med närhet till rekreation och natur.

Goda kommunikationer med busshållplats som trafikeras fler gånger per timme. Till Rönninge centrum tar det endast 15 minuter att gå med alla bekvämligheter som pendeltåg och affärer. Bilväg endast 30 minuter till Stockholms innerstad.

Kort fakta

Boarea
130 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 994 kr/mån
Pris
3 790 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com

Extra kontaktperson

Amanda Alwin
Fastighetsmäklare
073-2333358 amanda@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hällenstigen 2B
Område
Rönninge
Kommun
Salem
Boarea
130 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 994 kr/mån
Pris
3 790 000 kr Fast pris

Byggnad

Ekonomi

Pris
3 790 000 kr
Månadsavgift
4 994 kr/mån.
Bostaden är pantsatt
Nej
Energiklass

Förening

Namn
Brf Rönningehöjden
Antal lägenheter
18 st

Allmänt

Ungefär 3 mil söder om Stockholm, med ett fantastiskt läge insprängt mellan sjöarna Mälaren, Bornsjön och Uttran, finner vi Salems kommun som är en grön oas med underbara naturområden, djupa skogar, vackra sjöar samt med ett rikt kulturhistoriskt värde.

Salems kommun är en av Stockholms läns minsta kommuner med idag ca 16 800 invånare och dessutom en av Sveriges mest barn- och ungdomstätaste. Det unika geografiska läget, familjevänliga bostäderna samt det mycket goda förbindelserna, som tar dig med tåg eller bil på ca 30 min till Stockholm, är en stor bidragande orsak till den inflyttning som sker till kommunen. Här finns även ett oerhört bra kultur-, idrotts- och friluftsliv och föreningarna är mycket aktiva när det gäller barn och unga. Garnuddens friluftsområde erbjuder olika friluftsanläggningar som Möllebadet, Garnuddens båtbrygga, elbelyst motionsspår, elbelysta gång- och cykelvägar, utegym samt tennishall, vilken drivs av Rönninge tennisklubb som är, efter snart 100 år, en anrik fin och familjär förening som även erbjuder flera utomhusbanor. Även fotboll har varit en stor del av kommunens föreningsliv sen snart 100 år tillbaka och det finns ett flertal bollplaner varav två med konstgräs. Även vid Rönninge friluftsområde finner du ett elbelyst motionsspår samt skjutbanor. För golfaren finns Salems GK, vilket är en 27-håls anläggning som är känd för kvalité och klubbkänsla. Tycker du om att sjunga finns flera körer, allt från ”Alla kan sjunga” kör till världsmästarkören Rönninge Show Chorus. För den konstintresserade har konstföreningen utställningar och arrangerar föreläsningar, utflykter, resor och kurser om konst.

Besök kommunens hemsida för mer information på www.salem.se
Exteriör Hällenstigen 2B
Exteriör
Exteriör Hällenstigen 2B
Exteriör
Exteriör Hällenstigen 2B
Exteriör
Kök Hällenstigen 2B
Kök
Vardagsrum Hällenstigen 2B
Vardagsrum
Vardagsrum Hällenstigen 2B
Vardagsrum
Sovrum Hällenstigen 2B
Sovrum
Badrum Hällenstigen 2B
Badrum
 Hällenstigen 2B
Planritning Hällenstigen 2B
Planritning