Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Karlskronaviksvägen 99 B

Rönninge / Karlskronaviksvägen 99 B

Stor trädgårdstomt med sjönära läge och generös byggrätt

Stor och delvis plan trädgårdstomt ett par stenkast från sjön Uttran. Tomten består av plan gräsyta samt svagt lutande kulle/bergkant, vilket ger en köpare möjlighet att placera huvudbyggnaden på olika vis beroende på tycke och smak. Här kan du leva och bo på uppväxt trädgårdstomt i närheten av populära Karlskronaviken som är en del av populära bad och fiskesjön Uttran.

Här kan du bygga och bo i trygg och naturnära miljö med bra skolor och förskolor. Rönninge ligger mellan sjöarna Mälaren, Bornsjön och Uttran, endast 20 minuter söder om Stockholm med egen på- och avfart till E4. Huset ligger i sin tur cirka 7 minuter ifrån motorvägspåfarten. Rönninge har mycket goda kommunikationer med pendeltåg, som tar dig in till Stockholm city på 30 minuter och till Södertälje på 5-10 minuter.

Generös byggrätt enligt bifogad detaljplan (se dokument och länkar)

En köpare står för eventuella anslutningskostnader samt gatukostnader.
Kontakta mäklaren alternativt Salems kommun för ytterligare information kring byggrätt och kostnader.

Viktig information med anledning av coronaviruset Covid-19

Då vi på Pia Andersson Fastighetsbyrå värnar om våra kunder och medarbetare och då vi vill minska risken för smittspridning vidtar vi flera åtgärder rörande våra arbetsrutiner och önskar att vi tillsammans hjälps åt för att förhindra smittspridning.

Vi håller bokade visningar för att kunna begränsa antalet samtidiga visningskunder så det inte blir för trångt. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta och noggrant med tvål.Vi välkomnar dig på visningar och möten utan att ta i hand. Vi tillhandahåller engångshandskar samt handsprit på visningar.

Vi önskar att spekulanter, säljare och köpare som har några symptom eller om du har varit i kontakt med någon som har symptom, avstår ifrån visning eller andra möten. Detsamma gäller självklart för alla medarbetare på Pia Andersson Fastighetsbyrå. Det finns många alternativ för visningar, privata eller digitala, och de flesta andra möten går att genomföra digitalt. Hör av dig så hittar vi en lösning som känns trygg för dig.

Kort fakta

Tomtarea
2 009 kvm
Pris
1 895 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Tomt
Upplåtelseform
Friköpt
Adress
Karlskronaviksvägen 99 B
Område
Rönninge
Kommun
Salem
Tomtarea
2 009 kvm
Pris
1 895 000 kr utgångspris

Byggnad

Vatten/avlopp
En köpare förväntas att ansluta fastigheten till det kommunala VA systemet som är framdraget till tomtgräns vid Karlskronaviksvägen.

Tomten

2 009 kvm. Natur- och trädgårdstomt.
Tomt Karlskronaviksvägen 99 B
Tomt
Tomtkartan Karlskronaviksvägen 99 B
Tomtkartan
Tomt Karlskronaviksvägen 99 B
Tomt
Tomt Karlskronaviksvägen 99 B
Tomt
 Karlskronaviksvägen 99 B
Tomt Karlskronaviksvägen 99 B
Tomt
Tomt Karlskronaviksvägen 99 B
Tomt
Tomt Karlskronaviksvägen 99 B
Tomt
Tomt Karlskronaviksvägen 99 B
Tomt