Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Tallsätravägen 19

Rönninge / Tallsätravägen 19

Unik etagelägenhet med 5 meter i takhöjd och fransk balkong

På en högt belägen natur- och trädgårdstomt med en oslagbar sjöutsikt över sjön Flaten reser sig fyra eleganta huskroppar med totalt 30 st lägenheter om 2-5 RoK. Välkommen till Brf Sjövyn - ett unikt boende med perfekt läge nära sjö och natur! Moderna lägenheter med genomtänkta planlösningar som präglas av härlig rymd och vackert ljusinsläpp. Noggrant utvalda material med hög standard. Husen uppförs i ett äldre villaområde i idylliska Rönninge, vilket är ett trivsamt samhälle med de förnödenheter man behöver för ett bekvämt liv. Här finns matbutik, bageri/kaffestuga, restauranger, delikatessbutik, skomakare med mera på gångavstånd. För ett större utbud kan du på några minuters promenad ta pendeltåget till Stockholm City eller Södertälje. Med bil eller pendeltåg når du Stockholm City på ca 30 minuter. Skolor och förskolor ligger även det på ett behagligt avstånd.

Denna yteffektiva och moderna 2:a har allt man kan behöva. De stora panoramafönstren i kombination med den dubbla takhöjden på nästan 5 meter skapar ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd.

Bostaden erbjuder bland annat badrum med egen tvättmaskin, ett modernt och stilrent kök samt ett rymligt sovrum på övervåningen. Till lägenheterna ingår det en fransk balkong, vilket skapar känslan av ett townhouseboende snarare än en lägenhet.

För 3D-visning av lägenheten se under "dokument och länkar".

Preliminär inflyttning hösten 2021.

Kort fakta

Boarea
50 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
2 997 kr/mån
Pris
1 995 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com

Extra kontaktperson

Amanda Alwin
Fastighetsmäklare
073-2333358 amanda@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Tallsätravägen 19
Område
Rönninge
Kommun
Salem
Boarea
50 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
2 997 kr/mån. inkl. värme, VA grundavgift.
Pris
1 995 000 kr Fast pris

Byggnad

Våningsplan
1 av 2. Hiss finns ej.

Ekonomi

Pris
1 995 000 kr
Månadsavgift
2 997 kr/mån. inkl. värme, VA grundavgift
Bostaden är pantsatt
Nej
Energiklass

Förening

Namn
Brf Sjövyn
Antal lägenheter
30 st
Allmänt om föreningen
På en höjd med fantastisk utsikt över sjön Flaten uppförs nu Brf Sjövyn. Ett väl genomtänkt bostadsprojekt med 30 st etagelägenheter om 2-5 RoK. Bostäderna, som alla uppförs i två våningar i etage, kommer bland annat att erbjuda balkonger och uteplatser med fantastisk sjöutsikt, ett privat garage för de större lägenheterna, en takhöjd på nästan fem meter samt en gemensam uteplats på berget med utsikt mot sjön.

Allmänt

Ungefär 3 mil söder om Stockholm, med ett fantastiskt läge insprängt mellan sjöarna Mälaren, Bornsjön och Uttran, finner vi Salems kommun som är en grön oas med underbara naturområden, djupa skogar, vackra sjöar samt med ett rikt kulturhistoriskt värde.

Salems kommun är en av Stockholms läns minsta kommuner med idag ca 16 800 invånare och dessutom en av Sveriges mest barn- och ungdomstätaste. Det unika geografiska läget, familjevänliga bostäderna samt det mycket goda förbindelserna, som tar dig med tåg eller bil på ca 30 min till Stockholm, är en stor bidragande orsak till den inflyttning som sker till kommunen. Här finns även ett oerhört bra kultur-, idrotts- och friluftsliv och föreningarna är mycket aktiva när det gäller barn och unga. Garnuddens friluftsområde erbjuder olika friluftsanläggningar som Möllebadet, Garnuddens båtbrygga, elbelyst motionsspår, elbelysta gång- och cykelvägar, utegym samt tennishall, vilken drivs av Rönninge tennisklubb som är, efter snart 100 år, en anrik fin och familjär förening som även erbjuder flera utomhusbanor. Även fotboll har varit en stor del av kommunens föreningsliv sen snart 100 år tillbaka och det finns ett flertal bollplaner varav två med konstgräs. Även vid Rönninge friluftsområde finner du ett elbelyst motionsspår samt skjutbanor. För golfaren finns Salems GK, vilket är en 27-håls anläggning som är känd för kvalité och klubbkänsla. Tycker du om att sjunga finns flera körer, allt från ”Alla kan sjunga” kör till världsmästarkören Rönninge Show Chorus. För den konstintresserade har konstföreningen utställningar och arrangerar föreläsningar, utflykter, resor och kurser om konst.

Besök kommunens hemsida för mer information på www.salem.se
Vardagsrum Tallsätravägen 19
Vardagsrum
Vardagsrum Tallsätravägen 19
Vardagsrum
Kök Tallsätravägen 19
Kök
Sovrum Tallsätravägen 19
Sovrum
Badrum Tallsätravägen 19
Badrum
Brf Sjövyn Tallsätravägen 19
Brf Sjövyn
Översiktsbild Tallsätravägen 19
Översiktsbild
Planlösning nedre plan Tallsätravägen 19
Planlösning nedre plan
Planlösning övre plan Tallsätravägen 19
Planlösning övre plan
Sjön Flaten Tallsätravägen 19
Sjön Flaten
Rönninge centrum Tallsätravägen 19
Rönninge centrum
Garnuddens naturreservat intill sjön Uttran Tallsätravägen 19
Garnuddens naturreservat intill sjön Uttran
Rönninge skola Tallsätravägen 19
Rönninge skola
Rönninge pendeltågsstation Tallsätravägen 19
Rönninge pendeltågsstation