Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Hagavägen 6

Rönninge / Hagavägen 6

LGH 113 - Nyproducerad gavel 3:a med hög standard och uteplats

ENDAST EN LÄGENHET KVAR. Största gavel 3:an inflyttning i Augusti 2020. Välkommen till Brf Rönnlyckan i centrala Rönninge. Bostäderna kommer växa upp i lugnt, tryggt och lummigt villaområde endast 300 meter från Rönninge pendeltågstation. Marken är friköpt och de 18 välplanerade bostadsrättslägenheterna ligger vackert fördelade i tre stycken tvåvåningshus som Derome Mark & Bostad kommer uppföra under 2019/2020.

Mitt i Rönninge, med en kort promenad ner till centrum, uppförs tre lågbyggda bostadshus med trädgård, odlingslotter och en mysig gemensam grill- och lekplats. Här hittar du en perfekt oas för att samla grannarna och ställa till med trädgårdsfest under pergolan. Grilla mat och låt barnen leka vid den intilliggande lekplatsen - allt inom synhåll och utan risk för förbipasserande trafik.
I Brf Rönnlyckan bor du i en genomgående lägenhet - du har entrén på den östra långsidan och balkongen eller terrassen åt väst där den ljuvliga kvällssolen finns.
Bostadsrätterna är fördelade med sex lägenheter i varje hus. Lägenheterna på bottenplan har privat entré och en egen terrass. På plan två når du entrén via en loftgång och kan njuta av en balkong istället för en terrass.

Lägenheterna har högt i tak - hela 2,7m i takhöjd och i vissa av bostäderna finns partier med strax över 4m som mest! Detta nyttjas till fullo av de mindre lägenheterna på plan två. Här skapar vi ett loft som nås via en liten trappa, perfekt att utnyttja till sovloft, kryp-in för gäster, kontor eller varför inte som den ultimata spelhörnan?
Varje bostad har en egen odlingslott i anslutning till husen. Här finns även möjlighet till privat parkering och självklart uppförs det cykelparkering i anslutning till husen.
Lägenheterna har en hög materialstandard med inredning från välkända varumärken, som till exempel kök från Marbodal, badrumsinredning från Svedberg, massiva innerdörrar och mycket mer. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt som det kan bli!

Denna 3:a i markplan disponeras enligt följande.
RUM: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

KÖK: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

BAD & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegel med belysning.

KLÄDVÅRD: Städskåp samt kombimaskin för tvätt och tork. Bänkskiva med tvättho.

ÖVRIGT: Energieffektiv ventilation med återvinning via ett FTX-aggregat som drivs av hushållsel finns i varje lägenhet. Bergvärme. Värme, kall- och varmvatten ingår i årsavgiften. Avgift för eventuell parkering tillkommer. Fastigheten är ansluten till fiber, abonnemanget ingår ej i årsavgiften. Bostadsrättshavarna har egna abonnemang gällande hushållsel.

Kort fakta

Boarea
66 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 675 kr/mån
Pris
2 749 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Dokument

Gårdsplanering

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hagavägen 6
Område
Rönninge
Kommun
Salem
Boarea
66 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 675 kr/mån. Inkl. värme och vatten.
Pris
2 749 000 kr Fast pris

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2019/2020
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Vattenburet radiatorsystem
Ventilation
Mekanisk (till och frånluft)
Våningsplan
1 av 2. Hiss finns ej.

Ekonomi

Pris
2 749 000 kr
Månadsavgift
4 675 kr/mån. Inkl. värme och vatten
Bostaden är pantsatt
Nej

Energideklaration

Status
Utförd

Förening

Namn
Brf Rönnlyckan
Vardagsrum_utsikt Hagavägen 6
Vardagsrum_utsikt
Vardagsrum Hagavägen 6
Vardagsrum
Exteriör Hagavägen 6
Exteriör
Uteplats Hagavägen 6
Uteplats
Översikt Hagavägen 6
Översikt
Innergård Hagavägen 6
Innergård
Planritning Hagavägen 6
Planritning