Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Brf Rönnlyckan - lgh 112

Rönninge / Brf Rönnlyckan - lgh 112

Fantastisk nyproducerad 2:a med hög standard och uteplats

Välkommen till Brf Rönnlyckan i centrala Rönninge. Nu har du möjlighet att boka denna 2:a med egen uteplats. Bostäderna kommer växa upp i lugnt, tryggt och lummigt villaområde endast 300 meter från Rönninge pendeltågstation. Marken är friköpt och de 18 välplanerade bostadsrättslägenheterna ligger vackert fördelade i tre stycken tvåvåningshus som Derome Mark & Bostad kommer uppföra under 2019.

Mitt i Rönninge, med en kort promenad ner till centrum, uppförs tre lågbyggda bostadshus med trädgård, odlingslotter och en mysig gemensam grill- och lekplats. Här hittar du en perfekt oas för att samla grannarna och ställa till med trädgårdsfest under pergolan. Grilla mat och låt barnen leka vid den intilliggande lekplatsen - allt inom synhåll och utan risk för förbipasserande trafik.
I Brf Rönnlyckan bor du i en genomgående lägenhet - du har entrén på den östra långsidan och balkongen eller terrassen åt väst där den ljuvliga kvällssolen finns.
Bostadsrätterna är fördelade med sex lägenheter i varje hus. Lägenheterna på bottenplan har privat entré och en egen terrass. På plan två når du entrén via en loftgång och kan njuta av en balkong istället för en terrass.

Lägenheterna har högt i tak - hela 2,7m i takhöjd och i vissa av bostäderna finns partier med strax över 4m som mest! Detta nyttjas till fullo av de mindre lägenheterna på plan två. Här skapar vi ett loft som nås via en liten trappa, perfekt att utnyttja till sovloft, kryp-in för gäster, kontor eller varför inte som den ultimata spelhörnan?
Varje bostad har en egen odlingslott i anslutning till husen. Här finns även möjlighet till privat parkering och självklart uppförs det cykelparkering i anslutning till husen.
Lägenheterna har en hög materialstandard med inredning från välkända varumärken, som till exempel kök från Marbodal, badrumsinredning från Svedberg, massiva innerdörrar och mycket mer. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt som det kan bli!!

Denna 2:a i markplan disponeras enligt följande.
RUM: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

KÖK: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

BAD & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegel med belysning.

KLÄDVÅRD: Städskåp samt kombimaskin för tvätt och tork. Bänkskiva med tvättho.

ÖVRIGT: Energieffektiv ventilation med återvinning via ett FTX-aggregat som drivs av hushållsel finns i varje lägenhet. Bergvärme. Värme, kall- och varmvatten ingår i årsavgiften. Avgift för eventuell parkering tillkommer. Fastigheten är ansluten till fiber, abonnemanget ingår ej i årsavgiften. Bostadsrättshavarna har egna abonnemang gällande hushållsel.

Kort fakta

Boarea
41 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
2 904 kr/mån
Pris
1 879 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Patrik Alwin
Fastighetsmäklare
070-9154888 patrik@pianfa.com

Extra kontaktperson

Amanda Alwin
Fastighetsmäklare
073-2333358 amanda@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Brf Rönnlyckan - lgh 112
Område
Rönninge
Kommun
Salem
Boarea
41 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
2 904 kr/mån. Inkl. värme och vatten.
Pris
1 879 000 kr

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2019/2020
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Vattenburet radiatorsystem
Ventilation
Mekanisk (till och frånluft)
Våningsplan
1 av 2. Hiss finns ej.

Ekonomi

Pris
1 879 000 kr
Månadsavgift
2 904 kr/mån. Inkl. värme och vatten
Bostaden är pantsatt
Nej

Energideklaration

Status
Utförd
Energiklass

Förening

Namn
Brf Rönnlyckan

Allmänt

Rönninge är ett lugnt och rofyllt samhälle, omgivet av naturskön miljö med skog och vackra sjöar. Här bor du i ett tryggt område, en kort promenad från sjön Flaten men även Uttran där det lite längre bort finns en badplats, Möllebadet, som du lätt når genom stigarna längs med sjön. För det där härliga kvällsdoppet finns alltid Bergviks Brygga - vilket ger en skön cykeltur ner och ett härligt dopp från småbåtsbryggan.
Sydost om Rönninge ligger Garnuddens naturreservat och friluftsområde. Här finns Möllespåret, ett belyst motionsspår samt en ca 3 km lång natur- och kulturstig; Salems skogsstig. Friluftsområdet är välbesökt av allt från motionärer till barnfamiljer under hela året. Ett perfekt område för dig som vill njuta av skogspromenader samt svamp- och bärplockning. I Rönninge och Salem finns många föreningar som håller barn och ungdomar aktiva inom idrott, natur och kultur. I Rönninge finns också många vackra byggnader och miljöer från 1900-talets början bl.a Rönninge gård och Uttringe gård.
Om det snarare är storstadspulsen som hägrar, har du en kort promenad ner till buss- och tågstationen. Här bor du på ett mycket bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm City som du når på ca 30 minuter.
Rönninge har en mysig småstadsbebyggelse med ett flertal skolor och matbutik. För det mesta i vardagen finns här allt du behöver, men för de gånger du kräver lite mer finns Salem endast en kilometer bort. För fler butiker finns Tumba Centrum som du tar dig till på ca 10 minuter och Kungens Kurva 1,5 mil bort.
Innergård Brf Rönnlyckan - lgh 112
Innergård
Altan Brf Rönnlyckan - lgh 112
Altan
Exteriör Brf Rönnlyckan - lgh 112
Exteriör
Kök Brf Rönnlyckan - lgh 112
Kök
Sovloft Brf Rönnlyckan - lgh 112
Sovloft
Sovrum Brf Rönnlyckan - lgh 112
Sovrum
Vardagsrum Brf Rönnlyckan - lgh 112
Vardagsrum
Vardagsrum_utsikt Brf Rönnlyckan - lgh 112
Vardagsrum_utsikt
Skrivbord Brf Rönnlyckan - lgh 112
Skrivbord
Översikt Brf Rönnlyckan - lgh 112
Översikt
Närområde & fritid Brf Rönnlyckan - lgh 112
Närområde & fritid
Närområde & fritid Brf Rönnlyckan - lgh 112
Närområde & fritid
Närområde & fritid Brf Rönnlyckan - lgh 112
Närområde & fritid
Närområde & fritid Brf Rönnlyckan - lgh 112
Närområde & fritid
Närområde & fritid Brf Rönnlyckan - lgh 112
Närområde & fritid
Närområde & fritid Brf Rönnlyckan - lgh 112
Närområde & fritid
Planritning Brf Rönnlyckan - lgh 112
Planritning