Meny
Hem till Salu Nyproduktion Om oss Byta Bostad Medarbetare Kontakt Nyheter
Logotyp
Rönningevägen 47

Rönninge / Rönningevägen 47

Yteffektiv 3:a med låg avgift, garage och balkong med sjöutsikt

Yteffektiv 3:a med låg avgift, garage och balkong med sjöutsikt

BESKRIVNING
Denna kvadratsmarta gavellägenhet erbjuder ett fantastiskt mysigt boende.
Lägenheten disponeras enligt följande;

PLANLÖSNING:

HALL
I hallen välkomnas du av målade vävtapeter på väggarna och ljus laminat på golvet. Här finns bra avhängningsmöjligheter för kläder och skor i flera garderober.

KÖK
Trivsamt kök med fönster i norr. Ljus laminat på golvet ger köket en ljus känsla tillsammans med vita skåpluckor, ljusa laminatbänkskivor och vitmålad väv. Från den trivsamma matplatsen intill fönstret har du första parkett mot fotbollsplan och en öppen naturskön vy. Spis med häll 2017, spisfläkt (ur funktion), kyl 2012, och frys 2012.

VARDAGSRUM
I det rymliga vardagsrummet möts du av solens strålar som lyser in genom det stora fönsterpartiet. Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, ljusa tapeter och fint ekparkettgolv ger rymd och en härlig atmosfär i det lättmöblerade vardagsrummet. Härifrån har du utgången till den lilla balkongen.

BALKONG
Härlig balkong där solen skiner från förmiddag till kväll. En underbar plats att njuta på med utsikt över föreningens stora grönområde samt sjön Flaten.

SOVRUM 1
Det ljustapetserade sovrummet med ljust laminatgolv är väl tilltaget och rymmer utan problem en dubbelsäng. Tre praktiska garderober finns här. Härifrån har du en fin utsikt över sjön.

SOVRUM 2
Ytterligare ett väl tilltaget sovrum med ekparkett på golvet och ljusa tapeter. Här finns två inbyggda garderober samt en lös garderob.

BADRUM
Till sist finns ett helt nyrenoverat och stambytt badrum. Väggarna pryds av vitt kakel och på golvet ligger snyggt klinker. Dusch, tvättställ och WC.
Viktig information med anledning av coronaviruset Covid-19

Då vi på Pia Andersson Fastighetsbyrå värnar om våra kunder och medarbetare och då vi vill minska risken för smittspridning vidtar vi flera åtgärder rörande våra arbetsrutiner och önskar att vi tillsammans hjälps åt för att förhindra smittspridning.

Vi håller bokade visningar för att kunna begränsa antalet samtidiga visningskunder så det inte blir för trångt. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta och noggrant med tvål.Vi välkomnar dig på visningar och möten utan att ta i hand. Vi tillhandahåller engångshandskar samt handsprit på visningar.

Vi önskar att spekulanter, säljare och köpare som har några symptom eller om du har varit i kontakt med någon som har symptom, avstår ifrån visning eller andra möten. Detsamma gäller självklart för alla medarbetare på Pia Andersson Fastighetsbyrå. Det finns många alternativ för visningar, privata eller digitala, och de flesta andra möten går att genomföra digitalt. Hör av dig så hittar vi en lösning som känns trygg för dig.

Kort fakta

Boarea
76 kvm
Antal rum
3 rum
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Pia Andersson
Fastighetsmäklare
070-4206301 pia@pianfa.com

Intresseanmälan

Kort fakta

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Rönningevägen 47
Område
Rönninge
Kommun
Salem
Boarea
76 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
3 657 kr/mån. inkl värme, vatten samt varmgarage.
Pris
2 295 000 kr utgångspris

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1954
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Övriga byggnader
Ett förråd samt en matkällare.
Övrigt
Stora avloppsstammen bytt 2016.
Filmning och spolning av avloppsrören 2019.
Delvis stambytta badrum 1996. Resterande kommer bytas i vår.
Nya fönster från 1993
Nytt tak/tegel från 1994

Ekonomi

Pris
2 295 000 kr
Månadsavgift
3 657 kr/mån. inkl värme, vatten samt varmgarage
Bostaden är pantsatt
Nej

Energideklaration

Status
Utförd (2020-09-14)
Prestanda
73 kWh/m2/år
Primärtenergital
132 kWh/m2/år
Energiklass
E

Förening

Namn
Brf Herrängen 2
Org.nummer
716421-5282
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
10 st
TV/bredband
Fiber indraget 2015. Brf innehavaren står själv för TV abonnemanget.
Allmänt om föreningen
Allmänt
Bostadsrättsföreningen Herrängen 2 äger fastigheten Salem Herrängen 2. Huset byggdes byggdes år 1954 i vilka man upplåter lägenheter. De 10 lägenheterna är fördelade på 2 st om 1 rok, 4 om 2 rok, 2 st om 3 rok och 2 st om 4 rok. Föreningens medlemmar erbjuds tvättstuga som är utrustade med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp samt mangelmöjligheter. Övriga gemensamhetsutrymmen är samlingslokal, cykelförråd, grovsoprum, uteplats, duschrum samt litet gym i pannrummet. Trädgårdsskötsel samt snöröjning sköts av medlemmarna. Trappstädning sköts av medlemmarna, vilket tillfaller varje lägenhetsinnehavare två perioder per år.

Läge och kommunikationer
Brf Herrängen 2 ligger i ett villaområde vid Nytorp i Rönninge, som är ett lugnt och naturskönt område med närhet till både skog och sjö. Busshållplats ligger strax intill bostaden, men Rönninge Centrum ligger inom bekvämt gångavstånd vilket är ett litet, trevligt centrum där du finner dagligvaruhandel, restauranger, delikatessbutik, blomsterbutik, gym samt övrig service. Nära till förskolor och skolor. Mycket goda kommunikationer finns vid Rönninge Centrum med pendeltåg som angör både Södertälje och Stockholm. Det nya busstorget trafikeras av linjerna 725/735 (som går mellan Nytorp-Rönninge-Tumba) samt 708 (som går mellan Rönninge-Hallunda-Tumba). För den bilburna så tar det bara några minuter att komma ut på E4:an.

Ekonomi
Föreningen är stark i kassan och är inte belånad. För djupare analys av ekonomi och nyckeltal se föreningens årsredovisning.
Exteriör Rönningevägen 47
Exteriör
Exteriör Rönningevägen 47
Exteriör
Exteriör Rönningevägen 47
Exteriör
Exteriör Rönningevägen 47
Exteriör
Områdesvy intill Rönningevägen 47
Områdesvy intill
Tennisplan intill Rönningevägen 47
Tennisplan intill