PIA ANDERSSON
Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Växel: 08-532 501 66
Direkt/SMS: 070-420 63 01Jag har jobbat som mäklare i min hemort Rönninge/Salem i 20 år och under åren förmedlat över 1 000 bostäder. År 2002 grundade jag Pia Andersson Fastighetsbyrå som jag idag driver tillsammans med ett fantastiskt team. Det är fortfarande med lika stor glädje och entusiasm som jag tar mig an mitt arbete.

Jag tycker att jag har världens roligaste jobb, bland annat för att det innebär så många spännande möten med både människor och hus – som båda har sin egen historia.

Som tredje generationen Rönningebo har Salems kommun alltid varit min fasta punkt. Att både bo och arbeta här är en stor fördel; jag lever mitt i allt som händer på orten, känner dess karaktär, kultur och smultronställen. Alla mina år i Salems kommun, först som barn och så småningom som förälder och mäklare har gett mig ett stort kontaktnät och stenkoll på den lokala bostadsmarknaden. Det ger mig en erfarenhet och kunskap som jag och du som kund kan dra nytta av i varje enskild affär. Jag kan varje vrå av min kommun – och jag älskar den.

 

 
_____________________________________________________________________________________

"Har anlitat mäklare i Salem/Rönninge tidigare och vet att det kan vara stor skillnad. Pia Andersson var proffessionell rakt igenom från första mötet till budgivning. Lyhörd, engagerad och väldigt mån om att allt skulle kännas bra för oss. Försäljningspriset blev också högre än vad vi räknat med vilket var ett plus såklart. Mycket nöjd över att ha anlitat Pia Andersson, hela processen kändes mycket trygg och säker."
/Karin, Lingonstigen