PATRIK ALWIN
Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Växel: 08-532 501 66
Direkt/SMS: 0709-154 888

Jag är uppväxt i Salem sedan sent 60-tal där jag haft förmånen att fått se bostadsområden, centrum, skolor och idrottsplatser så sakteliga växa fram. Efter cirka 20 år i Salem gick flyttlasset till Rönninge, där jag fortfarande bor med min fru Pia och våra barn. Efter att ha jobbat inom grafisk produktion med inriktning på ledarskap, kundtjänst och säljsupport under många år tog intresset för hem och inredning över på allvar och 2006 tog jag steget och utbildade mig till fastighetsmäklare. Något jag aldrig ångrat för en sekund.

Att som fastighetsmäklare få hjälpa säljare och köpare att ta ett av sina livs kanske största beslut är en lika stimulerande som ansvarsfull uppgift. Genom mina rötter i kommunen kan jag garantera en unik lokalkännedom, vilket ger snabb och korrekt information som hjälper alla parter både före, under och efter själva försäljningen. Jag ser fram emot kommande möten och försäljningar och att få bidra med min expertis vare sig du ska köpa och/eller sälja.

 
___________________________________________________________________________________

"Jag ger Patrik Alwin högsta betyg i alla avseenden vad gäller kompetens, engagemang, förmedlande av information m.m. Patrik har ett bra kontaktnät och inser snabbt vilka intressenter han ska vända sig till beroende på vilken typ av fastighet som ska säljas. Patrik kontrollerade noga spekulanternas ekonomiska förutsättningar och var mycket vaksam. Jag är mer än nöjd det kunde inte bli bättre varför jag rekommenderar Patrik Alwin om du ska välja mäklare."
/Yvonne, Sandbäcksvägen