Hjälp med inredningen, "Homestyling"

Våra inredare ger dig bra, enkla och konkreta förslag på hur du kan framhäva ditt hem på bästa möjliga sätt. Väl genomtänkt, funktionell och snygg inredning gör att spekulanterna får ett fint första intryck av hemmet och upplever bostaden ur ett mer personligt perspektiv. Om målet är att attrahera en speciellt utvald målgrupp kan inredningen anpassas efter denna genom tillägg av olika accessoarer, möbler och belysning.


Så här kan det gå till:

1. Möte med Inredare

Du bokar tid med en av våra mäklare för ett kostnadsfritt offertmöte med en inredare från vår samarbetspartner.

2.  Konsultation med åtgärdsplan eller en offert på Homestyling

Under mötet går inredaren igenom din bostad och ger dig sedan ett förslag på vilken tjänst som passar dig och ditt hem bäst. Du bestämmer därefter själv om du vill ha en konsultation i form av en detaljerad åtgärdslista med rekommendationer inför visningen eller en offert på homestyling. Självklart har du möjlighet att tacka nej till vidare hjälp. 

3. Åtgärdslista

Om du bestämmer dig för en konsultation skrivs en åtgärdslista vanligtvis direkt på plats. Du får då möjlighet att höra hur inredaren resonerar och kan ställa frågor om olika lösningar. Dessutom får du allt nedskrivet i punktform.

4. Offert

Vid önskemål om en offert skickar inredaren inom kort en specificerad offert baserad på genomgången ni hade.

Välkommen med din förfrågan!