AMANDA ALWIN
Reg. Fastighetsmäklare
Växel: 08-532 501 66
Direkt/SMS: 0732-33 33 58Att vara fastighetsmäklare i Rönninge/Salem med omnejd är ett privilegium. Här finns det bästa av världar i en unik mix av historiska vingslag, natursköna omgivningar och närhet till storstadspuls. Det är därför jag idag väljer att arbeta och bo i min fantastiska hemkommun. Här har jag en lokalkännedom utöver det vanliga tack vare min uppväxt på orten. Tidigare har jag arbetat med både sälj och kundservice, vilket jag dagligen får användning av i mitt arbete. 

Det i kombination med mitt stora intresse för bostäder och inredning gjorde valet av yrke enkelt. Jag har vart verksam i branschen sedan år 2016 och tidigare arbetat med Kungsholmen som fokusområde.

Mitt jobb är det roligaste jag vet, det genomsyrar mitt gedigna arbete och resulterar i nöjda kunder. Välkommen att bli en nöjd kund du också!


______________________________________________________________________________________

"Guldstjärna till Amanda för engagemang och stöttning! Otroligt proffsig som alltid har ett leende på läpparna, hon har en fantastisk lokalkännedom och jag är så glad över att jag lät just henne hjälpa mig med min försäljning!"
/Amanda, Söderbyvägen